Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Hyvä raparperipiirakan ohje hakusessa!
Kommentit (3)
Se on vähän niinkuin vaniljakastike päällä, hyytyy vaan kivasti raparperin koloihin.
t: 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tärkeintä on, että muistat hieman kiehauttaa raparperejä sokerin kanssa.
etkä vaan lado niitä kovina ja sokerittomina.
Alue: Aihe vapaa
Uunipellillinen Raparperipiirakkaa:
Piirakka:
4 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl maitoa
150 g sulatettua margariinia
Kuorrutus:
3 dl maitoa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
2 rkl margariinia
2 tl vaniljasokeria
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Lopuksi maito ja sulatettu margariini.
Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle,
ripottele pinnalle raparperiviipaleita ja sokeria.
Paista uunissa 225 asteessa n.15 minuuttia.
Tee kuorrutus piirakan ollessa uunissa.
Mittaa kattilaan maito ja lisää muut aineet samalla sekoittaen.
Anna kuorrutteen pulpahtaa kerran.
Levitä kuorrute piirakan päälle ja anna hyytyä.
Nautitaan lämpimänä! Nam!