Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvä raparperipiirakan ohje hakusessa!

Vierailija
25.05.2007 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunipellillinen Raparperipiirakkaa:





Piirakka:

4 munaa

3 dl sokeria

4,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1,5 dl maitoa

150 g sulatettua margariinia



Kuorrutus:

3 dl maitoa

1,5 dl sokeria

2 rkl perunajauhoja

2 rkl margariinia

2 tl vaniljasokeria



Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lopuksi maito ja sulatettu margariini.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle,

ripottele pinnalle raparperiviipaleita ja sokeria.

Paista uunissa 225 asteessa n.15 minuuttia.



Tee kuorrutus piirakan ollessa uunissa.

Mittaa kattilaan maito ja lisää muut aineet samalla sekoittaen.

Anna kuorrutteen pulpahtaa kerran.

Levitä kuorrute piirakan päälle ja anna hyytyä.



Nautitaan lämpimänä! Nam!



Vierailija
2/3 |
25.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on vähän niinkuin vaniljakastike päällä, hyytyy vaan kivasti raparperin koloihin.

t: 3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tärkeintä on, että muistat hieman kiehauttaa raparperejä sokerin kanssa.

etkä vaan lado niitä kovina ja sokerittomina.