Keski-ikäinen, nimeä 3 artistia/bändiä, joita kuuntelet paljon
Kommentit (623)
RAYE, Dimash Qudaibergen, Jacob Collier
Vierailija kirjoitti:
Mm. Pink Floyd, Tool, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pantera, All them witches, The Beatles, The Claypool Lennon Delirium, Creature With The Atom Brain, The Doors, Golden Void, Jane's Addiction, Mad Season, Pontiak, Primus, Porcupine Tree, Tomahawk, Brant Bjork, King Buffalo, Kyuss, Melvins...
Lisättäköön, että vain kolmen bändin nimeäminen ei ole mahdollista musiikin suur kuluttajalle...
Harry Styles, Taylor Swift, Lady Gaga
Vaihtelee. Tällä viikolla olen kuunnellut Eppu Normaalia, Boyzonea ja Travista.
Business City, Kake Singers, Elvis
Klamydia, Sabaton ja ringnes- ronny
Jaaha...Led Zeppelin, Pink Floyd,Jimi Hendrix, Black Label Society, Bob Marley & The Wailers, David Bowie, Iggy Pop, Scandinavian Music Group, Elvis, Porcupine Tree, Rolling Stones, Free, Cressida, Black Sabbath, Neil Young, Frank Zappa, Yes....onhan niitä
1970 Luku. Paras vuosikymmen. Tämä nykyinen UMK tyylinen väkisin väännetty paskamusiikki. Ihmetellä täytyy nykyajan musiikkimakua. Musiikkitoimittaja, jo eläkkeelä oleva Jake Nyman sanoi aikoinaan että kaikki hyvä musiikki on jo tehty ja olen samaa mieltä. Terveisiä JAKELLE.
Children of Bodom , Slipknot , Metallica
M49
Spiritual Front, The Yagas, Ella Red
Children of Bodom, Def Leppard, Ultravox.
N57
Behemoth, Marduk, Dark Funeral.
Black metal fan forever 🤟
PMMP, The Sounds, The Warning
M50
Isac Elliot, Robin Packalen, Taylor Swift
Santana
Journey
Doobie Brothers
Bob Dylan. Leonard Cohen. Piirpauke
Vierailija kirjoitti:
1970 Luku. Paras vuosikymmen. Tämä nykyinen UMK tyylinen väkisin väännetty paskamusiikki. Ihmetellä täytyy nykyajan musiikkimakua. Musiikkitoimittaja, jo eläkkeelä oleva Jake Nyman sanoi aikoinaan että kaikki hyvä musiikki on jo tehty ja olen samaa mieltä. Terveisiä JAKELLE.
Sama 70-luku hullu taas asialla.
Mm. Pink Floyd, Tool, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pantera, All them witches, The Beatles, The Claypool Lennon Delirium, Creature With The Atom Brain, The Doors, Golden Void, Jane's Addiction, Mad Season, Pontiak, Primus, Porcupine Tree, Tomahawk, Brant Bjork, King Buffalo, Kyuss, Melvins...