illa syodaan nain viikolla aina kurkkua ja tomaattia mutta viikonlopuksi mina ostan aina joko lehtisalaattiruukun tahi jaavuorisalaattipallon. Nain me paatimme tanaan. Mites teilla
Kommentit (5)
Mä oon laiska, enkä jaksa viikolla tehdä salaatteja " erikseen" . Minä ujutan vihanneksia ja juureksia aina ruokaan tai sitten keitän pakastevihanneksia lisäkkeeksi. Tuoretta syödään vain leivän päällä (lähinnä kurkkua ja paprikaa). Viikonloppuna teen sitten tuoresalaatteja. Ne ovat kyllä hyviä. Pitäis aktivoitua....
Ihanaa, nyt alkaa kotimainen kurkkukin jo taas maistua hyvältä :)
Usein salaatti eri salaattilajeista, kun laittaa rucolaa muutaman lehden, tuo makua. Lisäksi tomaatti, avocado, pinjansiemeniä tai pähkinöitä, paprika, sipuli, aurinkokuivattu tomaatti, tuore basilika, juustoja välillä sekaan (feta, mozzarella, aura tms), aidot kivelliset oliivit, joskus kanaa, katkarapuja (kuorin itse, parhaan makuisia) maissia, pastaa...
En todellakaan jaksaisi vedellä kurkkua ja tomaattia ja lapsetkin olen totuttanut eri makuihin. Vaihtelua kehiin ap!
Siis toi eka sana on Meillä..