Otin broiskunfileet ohjeen mukaan huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista
Sisälämpötila nousi yhden asteen tuossa ajassa. Mitä tuo asteen ero tarkalleen ottaen tekee lopputuotteelle?
Kommentit (18)
Otan aina tuntia ennen.
Sanan "broisku" käyttämisestä kolmen vuoden porttikielto internetiin.
Vierailija kirjoitti:
Mikä on broisku?
Eri jutska ku bursa.
Vierailija kirjoitti:
Otan aina tuntia ennen.
Sanan "broisku" käyttämisestä kolmen vuoden porttikielto internetiin.
Mitä kahden asteen sisälämpötilan nousu sitten lopputuotteelle tekee?
Vierailija kirjoitti:
Otan aina tuntia ennen.
Sanan "broisku" käyttämisestä kolmen vuoden porttikielto internetiin.
Broisku 🤢🤮
Vierailija kirjoitti:
Mikä on broisku?
Kananretale jonka ap laittaa airfryeriin makkispekkisten lisäksi
Riippuu siitä, mistä sinä ne otit ja oliko pakkaus täynnä lämpöä eristävää ilmaa styrox-pohjalla.
Vierailija kirjoitti:
Otan aina tuntia ennen.
Sanan "broisku" käyttämisestä kolmen vuoden porttikielto internetiin.
Parempi kuitenkin kuin kana, mitä rahvas käyttää. Nyt kaupassa myytävä siipikarjatuote ei ole ikinä kanaa, sen myynti loppui joskus 80-luvulla jo, eli broileriahan ne kaikki ovat. Broisku on tietenkin broilerin kutsumanimi, eli haitanneeko tuon nimen käyttäminen oikeastaan ketään?
On jonkin verran tutkittu, että suoraan jääkaapista paistettu/uunitettu on mehevämpi. Kts. Anu Hopian juttu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä on broisku?
Kananretale jonka ap laittaa airfryeriin makkispekkisten lisäksi
Kuivumaan pahvia muistuttavaksi koppuraksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä on broisku?
Eri jutska ku bursa.
Bursa on limapussi nivelen ja jänteen välissä. Myöskin kaupunki jossain, olisiko ollut Turkissa. Pil*un yksi lempinimi on bursa. Joka kutsuu hampurilaista bursaksi, ansaitsee raippaa.
Koska se toimii paksumpien lihapalojen kanssa (pihvit, paistit).
Paksuun lihapalaan voi nousta lämpöä 5 - 10 C, mikä jo tekee jonkin pienen eron kypsymisen tasaisuuteen. Broilerifileet ovat liian ohuita, jotta tällä olisi käytännön merkitystä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Otan aina tuntia ennen.
Sanan "broisku" käyttämisestä kolmen vuoden porttikielto internetiin.
Parempi kuitenkin kuin kana, mitä rahvas käyttää. Nyt kaupassa myytävä siipikarjatuote ei ole ikinä kanaa, sen myynti loppui joskus 80-luvulla jo, eli broileriahan ne kaikki ovat. Broisku on tietenkin broilerin kutsumanimi, eli haitanneeko tuon nimen käyttäminen oikeastaan ketään?
Broileri on kana.
Vierailija kirjoitti:
On jonkin verran tutkittu, että suoraan jääkaapista paistettu/uunitettu on mehevämpi. Kts. Anu Hopian juttu.
"Elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia esittelee blogissaan tutkimustuloksia, joiden mukaan lihaa ei kannata nostaa huoneenlämpöön ennen paistamista. Kylmänä kypsennetty liha koettiin testissä selvästi mehevämpänä kuin huonelämpöisenä kypsennetty."
Pitäisikö ne ottaa pois pakkauksesta ja erotella toisistaan? Ei ne avaamattomassa pakkauksessa ainakaan puolessa tunnissa juuri lämpene. Muistaakseni ohjeissa ei asiaa tarkenneta.
Vierailija kirjoitti:
Koska se toimii paksumpien lihapalojen kanssa (pihvit, paistit).
Paksuun lihapalaan voi nousta lämpöä 5 - 10 C, mikä jo tekee jonkin pienen eron kypsymisen tasaisuuteen. Broilerifileet ovat liian ohuita, jotta tällä olisi käytännön merkitystä.
Millä logiikalla paksumpi liha lämpiää kymmenen kertaa nopeammin kuin ohuempi?
Vierailija kirjoitti:
Otan aina tuntia ennen.
Sanan "broisku" käyttämisestä kolmen vuoden porttikielto internetiin.
Peppa antaa twictiä broiskulle.
En tiedä onko merkittävää eroa.