Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Stroganof?

Vierailija
05.12.2025 |

Teetkö koskaan stroganoffia itse?

Mistä lihasta ja vinkkisi onnistuneeseen eli herkulliseen lopputulokseen?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

.

Vierailija
2/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan sisä- tai ulkopaistista teen pitkään hauduttaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herrajjumala ei mitää nakki tai jauheliharokanohvia. Vain aidosta venalaisesta nauvanlavasta tulee oikea. Vain venalaisella suolakurkulla ja vuolukermalla. 

Vierailija
4/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsuhna omii kjulduur. 

Vierailija
5/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makkarastroganoffin ajattelin tänään tehdä. 

Vierailija
6/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudanlapa

T: kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kebablihasta teen.

Ei kokki

Vierailija
8/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mä teen paremmasta naudanlihasta, joka on mureaa jo valmiiksi.

Hieman marmoroituneesta lihasta.

Näin se valmistuu nopeimmin.

Sit palapaisiliha on jees myös 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makkarastroganoffin ajattelin tänään tehdä. 

Se on makkarakastike sulla tulossa.

Vierailija
10/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Herrajjumala ei mitää nakki tai jauheliharokanohvia. Vain aidosta venalaisesta nauvanlavasta tulee oikea. Vain venalaisella suolakurkulla ja vuolukermalla. 

Kai sinä tiedät, että kyseessä on ranskalaisen kokin kehittämä ruoka?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Naudan sisä- tai ulkopaistista teen pitkään hauduttaen.

Alkuperäisessä reseptissä käytetään mureaa lihaa nopeasti paistettuna. Ei tässä mitään karjalanpaistia olla tekemässä. Pitkään haudutetut pataruoat on ihan oma juttunsa.

Vierailija
12/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapa on hyvä ruhonosa, joskin vaatii aika pitkän keittämisen. Kulmapaistissa on samantapaista lihaa, mutta kypsyy nopeammin.

Itse tosin en pidä Stronanoffista, kun siihen tulee suolakurkkua. Tekee kastikkeesta tavallaan chippy-saucen makuista.

Teen mielummin ihan vaan suomalaiseen tapaan palapaistia, ja maustan sen mustapippurilla, porkkanalla ja sipulilla. Ruskean kastikkeen palapaistiin teen luonnollisesti lihalientä nesteenä käyttäen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä liha ruskistetaan ja sitten haudutetaan uunissa.

Vierailija
14/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee ryszien paskaruokia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Naudan sisä- tai ulkopaistista teen pitkään hauduttaen.

Alkuperäisessä reseptissä käytetään mureaa lihaa nopeasti paistettuna. Ei tässä mitään karjalanpaistia olla tekemässä. Pitkään haudutetut pataruoat on ihan oma juttunsa.

 

Hyvä, just minä teen mureasta marmoroituneesta lihasta. Paistan osissa lihakuutiot pannulla.

Lisään paistetut ja maustetut lihat kastikkeeseen. Ja myrttisen valkosipulisuolakurkku on paras kurkku.

Vierailija
16/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! Lihat tietysti ruskistetaan ensin voissa. Samoin ruskea kastike tehdään vehnäjauhoja voissa ruskistaen, ja sitten lisätään lihalientä tarvittava määrä.

Vierailija
17/17 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Herrajjumala ei mitää nakki tai jauheliharokanohvia. Vain aidosta venalaisesta nauvanlavasta tulee oikea. Vain venalaisella suolakurkulla ja vuolukermalla. 

Kai sinä tiedät, että kyseessä on ranskalaisen kokin kehittämä ruoka?

Kaikki venäläisen kulttuurin "helmet" on kopioitu Ranskasta ja Italiasta. Ruoka, arkkitehtuuri, musiikki, taide, baletti. Kopiotyylejä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kolme