Kotimaisen maitokarjan pihviliha on mureaa vasta noin kolme viikkoa viimeisen myyntipäiväyksen jälkeen
Tämä vinkki ei maksa mitään.
t. lihan riiputuksesta jotain ymmärtävä.
Kommentit (11)
Paras liha on siinä rajoilla että alkaa haista. Tutkittu on.
Vierailija kirjoitti:
Paras liha on siinä rajoilla että alkaa haista. Tutkittu on.
Saa se haistakin eikä se silti pilalla ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paras liha on siinä rajoilla että alkaa haista. Tutkittu on.
Saa se haistakin eikä se silti pilalla ole.
Nyt taidetaan kuitenkin puhua elintarvikkeista....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paras liha on siinä rajoilla että alkaa haista. Tutkittu on.
Saa se haistakin eikä se silti pilalla ole.
Nyt taidetaan kuitenkin puhua elintarvikkeista....
Suuhunpantavastahan nuokin puhuivat
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paras liha on siinä rajoilla että alkaa haista. Tutkittu on.
Saa se haistakin eikä se silti pilalla ole.
Nyt taidetaan kuitenkin puhua elintarvikkeista....
Niin puhutaan. Haistapa vaikka muodikasta dry age lihaa. Siitä myytyjä pihvejä saa ravintoloista.
Koittaakohan Iigori luoda ruokamyrkytys-epidemiaa...
Suomalainen pihviliha on mureaa kun sen ostaa tuoreena, laittaa pakastimeen ja löytää siivotessa 3v kuluttua.
Vierailija kirjoitti:
Koittaakohan Iigori luoda ruokamyrkytys-epidemiaa...
Ei.
Myyntipäivän? Ei myyntipäivää mihinkään merkitä.
Juustojakin voi käsittääkseni kypsyttää avaamattomassa pakkauksessa päivämäärän yli jos kylmäketju ei katkea.
Noinhan se menee, kunhan lämpötila on ollut raakakypsytykseen sopiva.