Ois mukava jos valio hedelmäpommi jogurttia saisi ilman lisättyä sokeria!
Moni voisi ostaa. Miksi jogurtit muuten aina lisätyllä sokerilla?
Kommentit (34)
Mikä pommi se nyt olisi ilman sokeria?
Onko sulla isot korvat ja iso lusikka?
Joo, ja muitakin makuja. Ostaisin kyllä!
Osta maustamatonta ja mausta itse vaikka makeuttamattomalla hedelmä- tai marjasoseella tai -paloilla.
Onhan jugurtteja ilman lisättyä sokeria ja muita makeutusaineita. Kokeilepa Juustoportin Hyvin-tuotesarjaa tai Arlan Luonto+ -jugurtteja
Lajeja on liikaa jo nytkin, ei tarvita yhtään enempää, osta maustamatonta ja lisää itse hedelmäpommia siihen.
Eipä se sokerisuus siitä paljonkaan vähenis, jos hedelmäpommijogurtissa ei olis lisättyä sokeria.
Miksi pitää olla makujogurttia? Maustamaton riittää.
Sokerin lisääminen mihinkään maustettuun jogurttiin on täysin turhaa. Kertoo paljon elintarviketeollisuudesta, että enemmistö tuotteista on sokeroituja ja joudut maksamaan ekstraa tuotteesta, mihin ei ole lisätty sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Miksi pitää olla makujogurttia? Maustamaton riittää.
Vaikka siksi, että haluan kaataa aamulla ennen töihin lähteä jogurtin kuppiin ja mysli päälle, enkä alkaa tuunailemaan aamupalaa. Ruoanlaiton aika on töiden jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Miksi pitää olla makujogurttia? Maustamaton riittää.
Makuja on monia ja tottumuksia on erilaisia. Ja yrityksen näkökulmasta kannattaa tavoitella mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa, ainakin kun on suht edullisesta elintarvikkeesta kyse.
Vierailija kirjoitti:
Eipä se sokerisuus siitä paljonkaan vähenis, jos hedelmäpommijogurtissa ei olis lisättyä sokeria.
Vähenisi se sen lisätyn, valkoisen sokerin verran, jäisi pelkkä hedelmien luonnollinen hedelmäsokeri.
Joo, hedelmäsokeri LISÄTTYNÄ on haitallisempaa kuin valkoinen sokeri, mutta jos se on luonnostaan siinä hedelmässä, se ei olekaan niin paha.
Ja väheneehän se sokerikuorma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä se sokerisuus siitä paljonkaan vähenis, jos hedelmäpommijogurtissa ei olis lisättyä sokeria.
Vähenisi se sen lisätyn, valkoisen sokerin verran, jäisi pelkkä hedelmien luonnollinen hedelmäsokeri.
Joo, hedelmäsokeri LISÄTTYNÄ on haitallisempaa kuin valkoinen sokeri, mutta jos se on luonnostaan siinä hedelmässä, se ei olekaan niin paha.
Ja väheneehän se sokerikuorma.
Hedelmää tai marjaa ei myöskään tuotteeseen lisätä niin paljoa, että se muuttuisi ihmiselle liian makeaksi ja epäterveelliseksi. Kustannuskysymys, kun tuotteet ovat monin verroin ruokosokeria kalliimpia
UUSAVUTTOMILLE:
Hedelmäpommin saa, kun ostaa maustamatonta jugurttia ja lisää siihen haluamansa hedelmät.
Voisin kuvitella että sokeria lisätään myös tuotteen säilyvyyden takia, tulee pidempi hyllyelämä ja vähemmän hävikkiä kaupoille.
9,6% sokeria hedelmäpommissa. Luultavasti tuosta merkittävä osuus tulee hedelmistä ja maidosta. Maustamattomassa jugurtissa on 4% sokeria. Paljonkohan hedelmäpommissa olisi lisättyä sokeria?
Itse laitan 2/3 maustamatonta ja 1/3 sokerijogurttia.
Vierailija kirjoitti:
9,6% sokeria hedelmäpommissa. Luultavasti tuosta merkittävä osuus tulee hedelmistä ja maidosta. Maustamattomassa jugurtissa on 4% sokeria. Paljonkohan hedelmäpommissa olisi lisättyä sokeria?
https://www.valio.fi/tuotteet/valiojogurtti-hedelmapommi-laktoositon/
Koostumustiedot (100 g:ssa)
Marja- ja hedelmäpitoisuus 6 %
Lisätty sokeria 5,6 %
Rasvapitoisuus 2 %
Niinpä.