Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette pizzapohjan niin että siitä tulee muhkea ja mehevä?

Vierailija
19.09.2025 |

Mun pizzapohjasta tulee lätty, ja se palaa peltiin kiinni. Onko teillä hyviä ohjeita, millä saa pohjan nousemaan? 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
19.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan hiivalla se nousee.

Vierailija
2/4 |
19.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otan Fazerin pizzapullan sulamaan edellisenä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
19.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pizzapohja on hyvin ohut, lähes läpinäkyvä.

Vierailija
4/4 |
19.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzapohja ei saa ikinä olla muhkea. Sen pitää olla ohut, eikä täytettäkään saa olla överisti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yksi