Miten syöt maksamakkaraa?
Harkitsen maksamakkaran ostamista 20 vuoden tauon jälkeen. Miten ja minkä kanssa maksamakkara on mielestäsi parasta?
Kommentit (23)
Olin tulossa otsikon nähtyäni sanomaan, että en ole syönyt sitä 20 vuoteen.
Laitan ruisleivän päälle sitä. Sitten haukkaan, puren ja nielaisen.
Vierailija kirjoitti:
Laitan ruisleivän päälle sitä. Sitten haukkaan, puren ja nielaisen.
Ja pieraisen.
Käydään viikonloppuisin hakemassa lähikahvilasta tuoreet sämpylät. Päälle levite, maksamakkaraa viipaleina, tomaattia ja mauste/suolakurkkua.
Aamiaisella näkkileivän päällä. Ihan vaan viipaleina. Ja hulluinta ehkä se, että mun mielestä paras näkkileipä on K-Menun näkkileipä :D
Menisi ihan sellaisenaankin, mutta ruisleivän päälle sitä laitan. Myös suolakurkku ja paprika sopivat maksamakkaran kanssa leivälle.
Maksamakkara laitetaan sellaisenaan tai muiden ruokatuotteiden kanssa suuhun joko kädellä tai käyttäen ruokailuvälineitä apuna suuhun laittamiseen. Liikutellaan ylä- ja alaleukaa, jotta syntyy hampaiden väliin purentaliikettä. Kun maksamakkara on pilkkoontunut sopivaksi, nielaisen suuhun muodostuneen massan, jolloin se kulkeutuu ruokatorvea pitkin vatsalaukkuun. Tämä toistetaan niin kauan kun haluttu annoskoko maksamakkaraa on syöty.
Näin syön maksamakkaraa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan ruisleivän päälle sitä. Sitten haukkaan, puren ja nielaisen.
Ja pieraisen.
Muutama tunti menee, sit voi tulla kaksikin
Tungen makkara pötköjä suuhun istuen wc pöntöllä ja kuulostelen milloin alkaa molskahdella.
Joulupöytään sopii viipaleina tarjottavaksi vihanneksilla koristellulta vadilta.
Käy myös vaalealle leivälle.
Sämpylöiden väliin evääksi kinkun ja salaatin lehden sekä paprikan,kurkun tai tomaatin kanssa.
Mä levitän sitä koulunäkkärille tai cream crackerille. Muistan kun lapsuudessa jotkut söi maksamakkaraa viipaleina ja musta se oli ihan järjetöntä haaskuuta.
Ruisleivän tai sämpylän välissä ja paljon tuorekurkkusiivuja väliin.
Vierailija kirjoitti:
Käydään viikonloppuisin hakemassa lähikahvilasta tuoreet sämpylät.
Päälle levite,
MITÄ LEVITÄTTE SÄMPYLÄN PÄÄLLE. HAJAREISIN.
maksamakkaraa viipaleina, tomaattia ja mauste/suolakurkkua.
Lapsena vedin lusikalla suoraan pötköstä. Nyt en pysty enää edes ajattelemaan asiaa. Mies sen sijaan laittaa leivän päälle murskattuna.
Yleensä ruisleivän päällä, harvakseltaan vaaleankin. Oivariinia, maksamakkaraviipaleita ja välillä myös maustekurkkuviipaleita, on hyvää. Erityisesti kalakeiton kanssa kuuluu ruisleipä+maksamakkara.
Ruisleivän päällä mössönä tai sämpylän välissä viipaleina kun on kunnon "kahvilatäytteet" lisänä