Hienosokeria vai palasokeria?
Kommentit (15)
Hienoa, koska sitä voi käyttää muuallekin kuin kahviin. Me juodaan kaikki kahvit mustana ilman makeutusta, eli en viitsi satunnaisia vieraita varten hommata palasokeria. Paketti kestäisi kumminkin vuosikausia eli sokerin maku ennättäisi muuttua sillä välin.
Vain Pan suola niin pysyy magnesium ja kalium arvot koholla.
Mulla taitaa olla vain muscovadoa. En käytä sokeria oikein missään muussa paitsi irkkukahvissa pari kertaa vuodessa.
Palasokeria käytän vain pulmupuolukoissa ja juustokahvissa. Muuten taloussokeria, ja myös sirosokeri on käytössä sokeroinnissa.
Karkkia. Rouhin karkkia leivonnaisiin.
En tarvitse palasokeria mihinkään. Hienoasokeria ruuanlaittoon ja leivontaan.
Kaikki sokeri on myrkkyä oli se hienona tai palasina.
En käytä sokeria, olen muita parempi ihminen.
Palasokeri on kätevämpi laittaa hampaiden väliin kun juo kahvia tassilta.
Ostin isän vierailuja varten palasokeria. Isä kuoli 2002 ja vieläkin on sokereita jäljellä.
En näe mitään syytä ostaa palasokeria. Kahviin laitan yleensä steviaa, teehen hunajaa.
Miksi kysyt?