Mitä leivän väliin aamulla?
Kommentit (13)
Ei väliin vaan päälle, kylmäsavulohta tietysti.
Vierailija kirjoitti:
Ei väliin vaan päälle, kylmäsavulohta tietysti.
Näin on. Joskus tulee korvistakin perinteiset kinkku-juustotäytteet. Silloin kylmäsavulohi on pelastus ja taas maistuu aamiainen.
Toinen leipä. Nimittäin mulla pysyy leivät aamulla leipäpussissa. En saa ruokaa aamulla kurkusta alas.
Ohuelle ruispalalle avocadoa ja savulohta, suihkaus sitruuna päälle. Nam.
En ollenkaan ymmärrä tätä suomalaisten juusto plus kinkku yhdistelmää, jompikumpi riittää. Jos nyt pitäisi tehdä kerrosvoileipä, laittaisin keitetttyä kananmunaa, hiukan majoneesia ja kirpeän tulista krassia.
Vierailija kirjoitti:
En ollenkaan ymmärrä tätä suomalaisten juusto plus kinkku yhdistelmää, jompikumpi riittää. Jos nyt pitäisi tehdä kerrosvoileipä, laittaisin keitetttyä kananmunaa, hiukan majoneesia ja kirpeän tulista krassia.
Kananmuna on kyllä aika yleinen Suomessakin. Ja voit olla ihan varma, että täällä briteissä löytyy jopa valmiskolmioleipiä ties millä kinkku-juustoyhdistelmällä. Eikä varmastikaan ole tehty suomalaisten takia.
Tulee korvista ulos aamupalaleipä, ei maistu puurokaan, hirveetä mautonta sosetta eikä mikään vahvan makuinenkaan aamulla muuta kuin okseta. Ilman tulee tosin nälkä niin en tiedä mitä tässä pitäisi tehdä.
Oisko majoneessi.