Pesettekö Ketshupin ennen ruokaan laittoa?
Kommentit (7)
Totta hemmetissä pesen, pitäähän se punainen väri pois saada.
Kiehuvalla vedellä, ei se muuten irtoa.
Siis mä laitan vähän kylmää vettä sinne pulloon ja hölskytän ja kaavan sen kastikkeeseen tai jos teen makaroonilaatikkoo niin teen siihen päälle sen munamaijon .
Mulla on tapana varmuuden vuoksi ryöpätä se kahdessa vedessä ennen käyttöä.
Vierailija kirjoitti:
Mulla on tapana varmuuden vuoksi ryöpätä se kahdessa vedessä ennen käyttöä.
Mä taas tykkään ennemmin ryöpätä sen valkoviinin siinä sivussa .
Vierailija kirjoitti:
Totta hemmetissä pesen, pitäähän se punainen väri pois saada.
Kiehuvalla vedellä, ei se muuten irtoa.
Muistathan käyttää huuhteluainetta?
Vain silloin jos kypsennän jauhinlihaa.
Haalealla vedellä kevyt huuhtelu. Joskus asianpesukoneessa.