Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pesettekö Ketshupin ennen ruokaan laittoa?

Vierailija
29.07.2025 |

viileällä vai kuumalla?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haalealla vedellä kevyt huuhtelu. Joskus asianpesukoneessa.

Vierailija
2/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta hemmetissä pesen, pitäähän se punainen väri pois saada.

Kiehuvalla vedellä, ei se muuten irtoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mä laitan vähän kylmää vettä sinne pulloon ja hölskytän ja kaavan sen kastikkeeseen tai jos teen makaroonilaatikkoo niin teen siihen päälle sen munamaijon .

Vierailija
4/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on tapana varmuuden vuoksi ryöpätä se kahdessa vedessä ennen käyttöä.

Vierailija
5/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulla on tapana varmuuden vuoksi ryöpätä se kahdessa vedessä ennen käyttöä.

Mä taas tykkään ennemmin ryöpätä sen valkoviinin siinä sivussa .

Vierailija
6/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Totta hemmetissä pesen, pitäähän se punainen väri pois saada.

Kiehuvalla vedellä, ei se muuten irtoa.

 

Muistathan käyttää huuhteluainetta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain silloin jos kypsennän jauhinlihaa.