Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinkas on, keittiötermistön tuntijat

Vierailija
25.07.2025 |

Voiko noisetin tehdä muustakin kuin sisäfileestä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Viipaleisiin käytetään yleensä lampaan tai vasikan lihaa, mutta ne voidaan leikata myös peuran, poron tai porsaan ruhosta. Lihan alkuperän mukaan käytetään nimityksiä poronnoisetti, porsaannoisetti, vasikannoisetti jne"

Vierailija
2/3 |
25.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, olen suurtalouskokki. Hatunnosto näille jotka tekevät intohimosta ruokaa. Itse valmistan ruokaa hikihatussa ja painekattilassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"Viipaleisiin käytetään yleensä lampaan tai vasikan lihaa, mutta ne voidaan leikata myös peuran, poron tai porsaan ruhosta. Lihan alkuperän mukaan käytetään nimityksiä poronnoisetti, porsaannoisetti, vasikannoisetti jne"

Joo.Kyllä minäkin osasin tuon googlettaa. Kysynkin nyt termistön tuntevilta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi yksi