Lue keskustelun säännöt.
Kananmunien keltuaisen tummentuminen, kun keittämisestä muutama päivä aikaa. Syöttekö silti?
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Johtuu siitä, että munaa on keitetty hieman liian kauan eli muna on täysin syömäkelpoinen.
Yleensä keitän sen määrän minkä syönkin. Mutta ei se tummentuminen mitään haittaa, kunhan nyt ei imaile jotain viikkotolkulla pesemättömän jääkaapin lokerossa pyörineitä munia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Johtuu siitä, että munaa on keitetty hieman liian kauan eli muna on täysin syömäkelpoinen.
Ei tässä tapauksessa johdu ylikypsyydestä, vaan siitä, että kananmunan keittämisestä on kulunut jo aikaa.
Vanha muna on pahaa.
t. Pirjo-Mirjami
Tietenkin. Miksen söisi?