Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kananmunien keltuaisen tummentuminen, kun keittämisestä muutama päivä aikaa. Syöttekö silti?

Vierailija
24.07.2025 |

Miten on?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin. Miksen söisi?

Vierailija
2/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin. Miksen söisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Johtuu siitä, että munaa on keitetty hieman liian kauan eli muna on täysin syömäkelpoinen.

Vierailija
4/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin voi syödä. 

Vierailija
5/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö suolinkaisia.

6/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä keitän sen määrän minkä syönkin. Mutta ei se tummentuminen mitään haittaa, kunhan nyt ei imaile jotain viikkotolkulla pesemättömän jääkaapin lokerossa pyörineitä munia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Johtuu siitä, että munaa on keitetty hieman liian kauan eli muna on täysin syömäkelpoinen.

Ei tässä tapauksessa johdu ylikypsyydestä, vaan siitä, että kananmunan keittämisestä on kulunut jo aikaa. 

Vierailija
8/8 |
24.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha muna on pahaa.

t. Pirjo-Mirjami

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kuusi