Minkä eläinten lihasta olet pitänyt?
Itselläni suosikkeja ovat olleet suomessa harvinaisempien lihojen lisäksi kenguru, krokotiili, strutsi, antilooppi, puhveli ja karhu.
Kommentit (68)
Vierailija kirjoitti:
Villisika on hyvää.
En tykännyt mutta ehkä eri reseptillä.
Porosta.
Rupesin teininä kasvissyöjäksi ja se oli helppoa koska en ikinä pahemmin tykännyt mistään lihasta, ainoa liha jota tykkäsin syödä oli poro. Tai ehkä se oli joku halvempi saksanhirvi mitä meillä syötiin enimmäkseen.
En pidä yleensä mistään lihasta, mutta hyvin paistettu hirvi on hyvää.
Krokotiili oli hyvää mutta kenguruun hiukan petyin.
Pidän erityisesti kaikkien riistaeläinten mausta. Etenkin kun maku on usein voimakkaampi kuin tehokasvatettujen. Hirvi, poro, kauris, villisika jne. Karhuakin on tullut syötyä, mutta se oli niin voimakkaassa kastikkeessa, että se oli ehkä enemmän pelkkä elämys, kun kulinaristinen elämys.
Olen sekasyöjä, mutten syö mitään omituisia lihoja enkä hevosta. Syön kanaa (eniten), kalaa (melkein mitä tahansa), possua ja nautaa. Possua kaikkein vähiten.
Mitään vesipuhveli-antilooppi-maamyyriä en syö koskaan.
Vierailija kirjoitti:
Villisika on hyvää.
En tykännyt.
En enää edes muista miltä liha maistuu, hajukin ällöttää.
Biisonipihvi oli loistava jenkkilässä.
Vierailija kirjoitti:
Hevosmeetvursti on parasta.
Hevospihvi oli hyvää.
Söin Koreassa koiranlihaa. Oli hyvää.
Sorsa, riekko ja vaikka lahtivalas ovat kovin samanlaisia lopulta. Toki kannattaa getata jos on tilaisuus getata ne.
Villisika on hyvää.