Kestääkö Pavlova säilyttämisen täytettynä?
Vai kannattaako täyttää vasta juuri ennen tarjoilua?
Kommentit (7)
Kannattaa täyttää juuri ennen tarjoilua, muuten mössöytyy ja koko pavlovan idea häviää
Kiitos! Näin arvelinkin. Suunnittelen tässä jo pari vuotta etukäteen ylioppilasjuhlia 😆
Ajattelin pieniä suupalan kokoisia Pavlova-leivoksia, mutta haasteena juuri tämä vettyminen. Ehkä voisi nopeasti heittää päälle täytteen ja viedä esille tarjotin kerralla.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos! Näin arvelinkin. Suunnittelen tässä jo pari vuotta etukäteen ylioppilasjuhlia 😆
Ajattelin pieniä suupalan kokoisia Pavlova-leivoksia, mutta haasteena juuri tämä vettyminen. Ehkä voisi nopeasti heittää päälle täytteen ja viedä esille tarjotin kerralla.
Saako kysyä miksi olet näin aikaisin jo suunnittelemassa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiitos! Näin arvelinkin. Suunnittelen tässä jo pari vuotta etukäteen ylioppilasjuhlia 😆
Ajattelin pieniä suupalan kokoisia Pavlova-leivoksia, mutta haasteena juuri tämä vettyminen. Ehkä voisi nopeasti heittää päälle täytteen ja viedä esille tarjotin kerralla.
Saako kysyä miksi olet näin aikaisin jo suunnittelemassa
Ihan huvin vuoksi. Ei ole kauheasti kokemusta tällaisten kemujen järjestämisestä ja haluan välttää viime hetken stressin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
Eikö kukaan tiedä?