Av-mammat, voiko kevytmargariinista tehdä ruoanlaittoon soveltuvan rasvaseoksen sekoittamalla siihen rypsiöljyä?
Mun pitäis laittaa laatikkoruoan päälle nokareita voista tai margariinista mutta olin epähuomiossa ostanut Becelin kevytmargariinia jonka rasvaprosentti on vain 38% minkä takia se ei sovellu ruoanlaittoon vaan vain leivän päälle. Voinko tehdä otsikon mukaisella tavalla siitä uuniruokaan soveltuvan?
Kommentit (10)
Käytän oivariinia leivän päällä ja ruuan laittoon.
Vierailija kirjoitti:
Jos sulla on rypsiöljyä miksi haluat laittaa margariinia sen kanssa ruokaan? Rypsiöljy käy paistamiseen, levitemargariini ei. Rypsiöljy käy pullataikinaan 0,75 dl puolen litran taikinaan. Ruokiin käy rypsiöljy sinällään.
Ei vaan tarvii laittaa niitä nokareita laatikkoruoan pintaan korppujauhojen kanssa. Siitä tulee mun mielestä hyvää aina. Tein nyt otsikon mukaisella tavalla. Katson mitä tapahtuu.
ap
Vierailija kirjoitti:
Käytän oivariinia leivän päällä ja ruuan laittoon.
Miten sun typerä kommentti auttaa aloittajaa?
Lopea jo tyhmät kysymykset.
Jp spämmäät aamusta iltaan.
Mene vaikka välillä ulos, aurinko paistaa.
Poistoon.
Vierailija kirjoitti:
Lopea jo tyhmät kysymykset.
Jp spämmäät aamusta iltaan.
Mene vaikka välillä ulos, aurinko paistaa.
Poistoon.
Tuskin aloitus oli mitään v*ttuilua sulle. Sattui vaan osumaan sun tilanteeseen. Ei kukaan sua vainoa tms. Täällä on kaikenlaisia aloituksia ihmisiltä jotka elää samaa tavallista arkea.
Vierailija kirjoitti:
Lopea jo tyhmät kysymykset.
Jp spämmäät aamusta iltaan.
Mene vaikka välillä ulos, aurinko paistaa.
Poistoon.
Sinä se vaan jaksat "kommunikoida" jonkun JP:n kanssa palstan kautta.. Olet vainoharhainen.
Vierailija kirjoitti:
Käytän oivariinia leivän päällä ja ruuan laittoon.
Pilaat hyvän ruuan. Ruokaan kuuluu laittaa voita. Voi on aina voita, eikä sitä mikään voita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos sulla on rypsiöljyä miksi haluat laittaa margariinia sen kanssa ruokaan? Rypsiöljy käy paistamiseen, levitemargariini ei. Rypsiöljy käy pullataikinaan 0,75 dl puolen litran taikinaan. Ruokiin käy rypsiöljy sinällään.
Ei vaan tarvii laittaa niitä nokareita laatikkoruoan pintaan korppujauhojen kanssa. Siitä tulee mun mielestä hyvää aina. Tein nyt otsikon mukaisella tavalla. Katson mitä tapahtuu.
ap
Laatikkoruokaa ja margariinia = suomalainen perusmössö🤮
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos sulla on rypsiöljyä miksi haluat laittaa margariinia sen kanssa ruokaan? Rypsiöljy käy paistamiseen, levitemargariini ei. Rypsiöljy käy pullataikinaan 0,75 dl puolen litran taikinaan. Ruokiin käy rypsiöljy sinällään.
Ei vaan tarvii laittaa niitä nokareita laatikkoruoan pintaan korppujauhojen kanssa. Siitä tulee mun mielestä hyvää aina. Tein nyt otsikon mukaisella tavalla. Katson mitä tapahtuu.
ap
Voi oksennus :)
Jos sulla on rypsiöljyä miksi haluat laittaa margariinia sen kanssa ruokaan? Rypsiöljy käy paistamiseen, levitemargariini ei. Rypsiöljy käy pullataikinaan 0,75 dl puolen litran taikinaan. Ruokiin käy rypsiöljy sinällään.