Mitä paahtoleipää käytätte YO-juhlissa tarjottavien voileipäkakkujen kerroksissa?
Ajattelin vähän, että se Lidlin vähän tummempi paahtoleipä voisi antaa tukevampaa makua varsinkin lohella täytettyyn kakkuun. Miksi ei kinkkuversioonkin.
Kommentit (13)
Vaasan Iso paahto tai Oululaisen Reilu.
Vierailija kirjoitti:
Haloo! Nyt on 2000-luku!
Aivan, siksi kannattaa käyttää karppausleipää.
Vierailija kirjoitti:
Itse tykkään laittaa Fazerin Real-ruisviipaleita kalakakkuun vaalean leivän lisäksi. Tuo kivaa rakennetta eikä ole niin pullamainen.
Mie taas inhoan, jos on samassa kakussa paahtoleipää ja ruisleipää. Se ruisleipä on aina paljon kuivempaa ja sitkeämpää, tykkään että on samaa rakennetta ne kerrokset.
Oon käyttänyt Vaasan Isopaahtoa ja Pågenin Jättipaahtoa voileipäkakussa.
Hitsi, voileipäkakku on kyllä ihanaa, pitäisiköhän ihan huvin vuoksi tehä viikonloppuna, vaikka ei oo mitään juhliakaan.
Vierailija kirjoitti:
Haloo! Nyt on 2000-luku!
Nyt on kyllä 2020-luku
Vierailija kirjoitti:
Vaasan Iso paahto tai Oululaisen Reilu.
Reilu ei ole paahtoleipä.
Vierailija kirjoitti:
Haloo! Nyt on 2000-luku!
Niin? Älä nyt vaan sano että aiot suositella leipäkonetta.
Onko Yo-juhlien voileipäkakut jotenkin erilaisia verrattuna vaikka synttäreillä tarjottaviin?
Vierailija kirjoitti:
Haloo! Nyt on 2000-luku!
Kyllä, ja voileipäkakut ovat uudelleen muodikkaita.
Itse tykkään laittaa Fazerin Real-ruisviipaleita kalakakkuun vaalean leivän lisäksi. Tuo kivaa rakennetta eikä ole niin pullamainen.