Millä maustatte viilin?
Kommentit (33)
En mitenkään, parasta ihan sellaisenaan!
En syö viiliä mut jos söisin niin laittaisin varmaan jotain hilloa
Sokeria ja kanelia, joskus myös auringonkukan kuorittuja siemeniä.
Rusinoilla. Tehnyt näin lapsesta asti.
Syön normaalin viilin ehkä kerran viidessä vuodessa. Paljaaltaan.
Miksi maustaisin ja kenen viiliä? En osta, en syö.
Kanelia ja sokeria, tai talkkunajauhoja, joskus hunajaa.
Vierailija kirjoitti:
En syö moista paskaa.
Oletko sinä sokea kaiken päälle? Se ei ole suinkaan ruskeaa vaan valkoista ja koostumuskin on erilainen eikä haise samalta.
60-luvulla lapsena söin paljon viiliä ja lähes aina talkkunajauhon ja sokerin kanssa, piepoksi sitä sanottiin. Nykyinen viili ei ole lähelläkään sitä, vaan muistuttaa lähemmäs valkeaa räkää. Viimeksi olen ostanut sitä viitisen vuotta sitten ja sama pettymys kuin aiemminkin. Mieluummin ostan turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia tai ranskankermaa, kaikki nuo ovat muutenkin monikäyttöisempiä tuotteita.
Vierailija kirjoitti:
60-luvulla lapsena söin paljon viiliä ja lähes aina talkkunajauhon ja sokerin kanssa, piepoksi sitä sanottiin. Nykyinen viili ei ole lähelläkään sitä, vaan muistuttaa lähemmäs valkeaa räkää. Viimeksi olen ostanut sitä viitisen vuotta sitten ja sama pettymys kuin aiemminkin. Mieluummin ostan turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia tai ranskankermaa, kaikki nuo ovat muutenkin monikäyttöisempiä tuotteita.
Tee itte viilis niin saat mieluista!
Mysli, hedelmät, siemenet, leseet, mehukeitto,mehut.
Tee itse kokomaitoviiliä.
2dl täysmaitoa, 2rkl valmista viiliä . Yön yli huoneenlämmössä ja on valmista.
Ostan yleensä jo valmiiksi maustettua.
Hapatettu maitotuote on ravitsemuksellisesti parempaa.
Vedän kunnon hawk tuah:it kippoon, sekoitan ja lappaan iltaan.