Ei lihansyöjät, ylempi keskiluokka: Mitä te syötte mökillä?
Haluaisin vinkkejä, jotta voin päästä kiinni ylemmän keskiluokan tyyliin.
Kommentit (11)
Myös lisukkeet ja jälkiruoat kiinnostavat.
Mitä milloinkin.
erilaisia tacoja, purilaisia, ylipäänsä street foodbtyyooistä ruokaa, mutta myös esim täytettyjä lettuja ja kesäkurpitsoja tai munakoisoa on kiva grillata erilaisten täytteiden kanssa. Myös intilaiset tandooriruoat on kivoja. Valikoimahan on ihan mitä vaan, niihin ei meillä vaan laiteta lihaa.
Meillä toki syödään juustoa ja maitotuotteita, se laajentaa valikoimia aika paljon.
Maa-artisokka ja hummus ovat yleisiä ainesosia. Joskus myös tryffeli. Jos pitää kaalista, on ruusukaali hyvä valinta.
Jos tahtoo heittää ranttaliksi ja leikkiä alempaa luokkaa, grillaa maissia ja parsaa.
Jauhomakkaraa, juustomakkaraa, antiobioottikanaa, lohta, ahventa (kalatiskiltä), kalan munasoluja (nam nam), makaryllejä, sipsulia, ehdottomasti paljon viiniä ruualla ja ilman, sekä grillitassuja.
Makkaraa ja hiukan lisää makkaraa ehkä ruiskaisu sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Maa-artisokka ja hummus ovat yleisiä ainesosia. Joskus myös tryffeli. Jos pitää kaalista, on ruusukaali hyvä valinta.
Jos tahtoo heittää ranttaliksi ja leikkiä alempaa luokkaa, grillaa maissia ja parsaa.
Ai kik-herne on nykyään yläluokan trendi. Jassoota jassoo. On kyllä sellaista luksusruokaa että oksat pois.
Kesäkurpitsaa, munakoisoa ja herkkusieniä marinoidaan ja grillataan. Uusia perunoita lisäksi.
Joskus tehdään grillissä nyyttejä, joissa leivinpaperiin ja folioon kääritään esimerkiksi ahvenfileitä, fenkolia, porkkanaa ja ehkä muitakin vihanneksia.
Belugalinssejä, sipulisilppua ja smetanaa syödään blinien kanssa arkisempana versiona.
Anteeksi, huvilalla. Ap