Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun sipulin kuorii, kuinka paksu osa ulointa osaa pitää irrottaa?

Vierailija
10.05.2025 |

Tuntuu että se uloin kerros jää helposti sitkeämmäksi kuin sisemmät sipulin osat, kun sitä kypsentää

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse poistan kaiken sitkeän. 

Vierailija
2/3 |
10.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipuli on sen verran halpaa, että huoletta otan kokonaan yhden paksun kerroksen sipulin päältä pois kuivettuneen pinnan lisäksi, niin ei tarvitse ruveta näpertämään pieniä sipulinhiutaleita pinnalta irti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin päällimmäinen, usein toinenkin kerros pois.

Juuri kuullotin sipulia ja tietenkin voissa ja suolaa ja mustapippiria ja paprikajauhetta ja siihen sitten jauhelihan laitoin ruskistumaan ja keitin perunat, tein muussin ja jauhelihaperunasosetta, oli hyvää!

Hö, eihän tuota ees kysytty mitä ruuaksi mutta sipuli on niiiiin hyvää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän seitsemän