Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Asiantuntijaa paikalla. Miksi kaupasta ostettu jauhettu naudanmaksa maistuu pahalta?

Vierailija
03.05.2025 |

Jauhettu teurastamolla (?)

Maksa on tuoretta ja päiväystä jäljellä.

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et oo pessy hampaita

Vierailija
2/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska maksa on käytännössä jätelaitos. En tajua miksi kukaan syö tuollaista roskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä joku asiantuntija tähän muka voi sanoa? Lihahan pitäisi tutkia. On täysin mahdollista, että tuote pilaantuu ennen päiväystä, jos siihen on päässyt jokin pöpö tai kylmäketju on katkennut. 

Vierailija
4/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Et oo pessy hampaita

Etkö tiedä vastausta? Jos et, niin olet tietämätön.

Vierailija
5/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on pilaantunut. Siinä enimmäkseen verta ja se pilaantuu helposti.

Vierailija
6/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä joku asiantuntija tähän muka voi sanoa? Lihahan pitäisi tutkia. On täysin mahdollista, että tuote pilaantuu ennen päiväystä, jos siihen on päässyt jokin pöpö tai kylmäketju on katkennut. 

Kyse on siitä että ko. tuote maistuu aina kummallisen makuiselta. Ei ole kyse vain yhdestä kerrasta. 

Miksi sitten olen ostanut? Sen takia että olen halunnut selvittää mistä tuo kumma tympeä sivumaku siihen tulee.

Nyt kysyn sitten ammatti-ihmisiltä, että mistä tuo sivumaku tulee. Luulisi että kokit tietäisi.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhettu naudanmaksa maistuu pahalle siksi, että se ei maistu hyvälle.

Vierailija
8/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksa on hyvää,se kannattaa kypsentää ,veditkö sitä raakana no sitten ymmärrän,mausteilla ne kokitkin ruuan maun  peittää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska maksa on käytännössä jätelaitos. En tajua miksi kukaan syö tuollaista roskaa.

Sulla juopolla voi olla tuskimpa eläimellä niinkään.

Vierailija
10/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tammisen jauhettu naudanmaksako vai jonkun muun teurastamon pakastettu? Tammisen maksa myydään ainakin rasiassa kylmähyllystä, eli olisiko siinäkin suojakaasua, joka itsessään haisee pierulle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä on snelmannin maksaa, mutta sama juttu se on ollut muillakin merkeillä. Koska olen epäillyt virheellisesti  että on vanhentunut, niin en ole hoksannut merkkejä vertailla.

ap

Vierailija
12/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä siihen oli jauhettu kalvo mukaan. Se pitää poistaa maksasta, tai maku on kitkerä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysyin sen takia, kun halusin tietää tietääkö muut mistä tuo paha maku tulee. Nimittäin tänään 3.5 2025 minulle selvisi tuon maun syy.

En paljon sinänsä maksa käytä. Yleensä vain joulun maksalaatikon olen tehnyt ja ihmetellyt tuota kummaa sivumakua ja tänään se minulle selvisi.

En tiedä viitsinkö tuota syytä ilmoittaa, jos kerran muiden mielestä ei ole mitään makuvirheitä.

ap

Vierailija
14/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ehkä siihen oli jauhettu kalvo mukaan. Se pitää poistaa maksasta, tai maku on kitkerä.

Juuri tämä on se syy. Tänään sen tajusin.

Kiitos.Oli yksi ammatti-ihminen paikalla.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ehkä siihen oli jauhettu kalvo mukaan. Se pitää poistaa maksasta, tai maku on kitkerä.

Juuri tämä on se syy. Tänään sen tajusin.

Kiitos.Oli yksi ammatti-ihminen paikalla.

ap

Olin minäkin pihtasin vaan tietoani ja nauroin vastauksille,hupiporukkaa täällä.

Vierailija
16/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskin ostan enää valmiiksi jauhettua naudan maksaa, koska siinä on niin selvä makuvirhe. Siitä ei pääse syödessä välttiin millään.

Ehkä sen kalvon poisto on jalostamoissa vaikeaa, ja sitä ei sen takia tehdä. Toivon toki että muut ostaa maksat kuitenkin. Onhan se ravintorikasta ruokaa.

ap

Vierailija
17/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksan ominaismaku on paha, tympeä.

 

Vierailija
18/18 |
03.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäkää broilerin maksaa. Todella hyvää, eikä tarvitse putsata kalvoista ym. ennen kypsennystä.