Ystävä myönsi että he eivät syö eilistä ruokaa
Vaan mikä jää yli, menee roskiin. Raha on kuitenkin tiukassa kun on asuntovelkaa.
Ystävä on lastenhoitaja ja mies rakennushommissa.
Kommentit (73)
Toisille se ruoka on heti biojätettä kun jäähtyy.
Jos ne tekee sen verran, ettei jää mitään.
Ehdota keittoruokia 5l kattilaan tehdä, niin jää seukki päivällekin :))
Vierailija kirjoitti:
Melko tyhmää. Kertoiko miksi?
Mies ei tykkää, eikä itsekään ole tottunut syömään uudelleenlämmitettyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melko tyhmää. Kertoiko miksi?
Mies ei tykkää, eikä itsekään ole tottunut syömään uudelleenlämmitettyä.
Monet ruuat vain paranevat jääkaapissa.
Tiedän, että tuo on yleistä, mutta todella typerää. Esimerkiksi keitot ja padat ovat parhaimmillaan lämmitettyinä, kun maut ovat saaneet tekeytyä. En itsekään tee ruokia tarkoituksella niin, että niitä syödään vasta lämmitettynä, mutta yleensä aina niin paljon, että pystyy syömään pari kolme kertaa.
Tyhmästä päästä kärsii koko lompakko.
Hirveä syödä jotain vanhoja jämiä. Tosin inhoan ruoanlaittoa ja pärjään tosi edullisesti. Muutama ruoka mitä teen itselle ja sopivan annoksen. Muille teen liharuokaa.
Ei mene roskiin, kun laittaa ruokaa aina vain sen verran mitä syö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melko tyhmää. Kertoiko miksi?
Mies ei tykkää, eikä itsekään ole tottunut syömään uudelleenlämmitettyä.
Ymmärrän. Toiset on nirsompia. En itsekään mielelläni syö vanhaa ruokaa.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melko tyhmää. Kertoiko miksi?
Mies ei tykkää, eikä itsekään ole tottunut syömään uudelleenlämmitettyä.
Monet ruuat vain paranevat jääkaapissa.
Eipä taida nykypäivän uusavuttomat tätäkään asiaa ymmärtää.
Päiväkodin tädit ei tunnetusti ole niitä fiksuimpia..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melko tyhmää. Kertoiko miksi?
Mies ei tykkää, eikä itsekään ole tottunut syömään uudelleenlämmitettyä.
Ei sen tarvitse olla uudelleen lämmitettyä vaan siitä voi valmistaa aivan eri ruuan. Esimerkiksi keitetyistä perinoista pyttipannua. Tosin siihen pitäisi potut keittää kuorineen ja sitten kuoria kypsänä - aivan liian työlästä. Helpompi valmistaa pakasteesta. Tai perunamuusista ja jauhelihakastikkeesta paimenenpiirasta. Pitää vaan osata laittaa ensimmäisellä kerralla sopiva annos niin, että riittää seuraavaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melko tyhmää. Kertoiko miksi?
Mies ei tykkää, eikä itsekään ole tottunut syömään uudelleenlämmitettyä.
Monet ruuat vain paranevat jääkaapissa.
Kunhan raikastuvat siellä tarpeeksi pitkään juu.
Lol avaavatkohan keksipaketin sillä periaatteella, että jos kaikkia keksejä ei tule heti syötyä, joutavat roskiin? :D
Jos ruokaa jää yli sen verran ettei riitä kaikille sruraavana päivänä, niin meillä ne jämäruuat jää jaakaappiin syömättä. Ja puoliso sanookin, että turhaan niitä jämiä jemmaan jääkaappiin.
Vau. Ja isäni luulee, että MINÄ tuhlaan.
Amikset tienaa nykyään eniten.