Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

HK lihapyöryköissä lihaa 16%!

Vierailija
27.04.2025 |

Suomalainen koneellisesti erotettu broilerin- ja porsaanliha, vesi, suomalainen porsaanliha, KORPPUjauho (VEHNÄ), suomalainen kamara, suomalainen broilerin- ja kalkkunanliha, kasvikuidut (herne, peruna), soijaproteiini, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri, korianteri), jodioitu suola, perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (E262, kaliumlaktaatti), glukoosi. RUNSASPROTEIININEN. LAKTOOSITON. Voimakassuolainen. Lihaa 16 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 51 %.

Kommentit (47)

Vierailija
1/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

16%+51%=66%

Vierailija
2/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen kyllä tosiaankin maistaa 

Vierailija
4/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin paljon? O_O Luulin, että vähemmän, nehän on melkein vegetaarisia niin kuin HK:n sininenkin.

Vierailija
5/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peräkammari kasvatetulle tiedoksi että lihapullien pistetään korppujauhoja ja jauhoja kun niitä tehdään kotonakin 

Vierailija
6/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki mahdolliset eri eläimistä jääneet lihanretkut jauheuttu massaksi ja tehty pullia. Nam! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

51%-16%=35% teurasjätettä.

Vierailija
8/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Peräkammari kasvatetulle tiedoksi että lihapullien pistetään korppujauhoja ja jauhoja kun niitä tehdään kotonakin 

Kyllä, mutta sinne ei pistetä kalkkunan nahkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

16%+51%=66%

Et tainut selvitä peruskoulusta lävitse?

 

Vierailija
10/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki mahdolliset eri eläimistä jääneet lihanretkut jauheuttu massaksi ja tehty pullia. Nam! 

Täysin kelpaavaa ravintoa, eikö ole vain hyvä ettei pois heitetä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
12/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai kukaan tuollaista halpiseinespaskaa syö? Jos valmislihapullia pakko ostaa niin Palvarin tai Snellmannin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennenvanhaan teurastettiin eläin kotiin juhla-aterialle, jossa lihaa 100%. Nykyisin syödään kokoomus vetoista 16% paskaa.

Vierailija
14/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaisille syötetään kaikenlaista bulkkia.

Italialaiset eivät varmaan kyseisiä pyöryköitä söisi. Suomihan osallistui heidänkin energiaremontteihinsa. Ja nyt ei suomalaisilla köyhillä ole varaa syödä kuin teurasjätettä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvä että kaikki käytetään. Ei voi nautaa tappaa vain sisäfileen vuoksi.

Vierailija
16/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka lihaa syönkin niin jostain syystä tulee oksennus kurkkuun, jos on esimekiksi makkara, jossa on korkea lihapitoisuus.

Mieluummin jauhomakkaraoita -ja pullia.

Vierailija
17/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja noinkin vähällä lihalla ovat silti ihan hyviä! Sama halvimpien nugettien kanssa, vaikka olisivat suurelta osin millaista teurasjätettä, niin hyviä ovat.

Itselleni noissa tärkein on kuitenkin se hinta; kun on rahat muutenkin kortilla, ostan paljon mielummin pienellä rahalla tuollaisia HK:n pyöryköitä ym., kuin jotain lihakkaampia kalliimpia. Joten siksi on tärkeää, että tuollaisia halpismerkkejäkin löytyy hyllystä.

Vierailija
18/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kärsät ja saparot jauhettu sinne mäskin sekaan. Hyi hitto, jää syömättä.

Vierailija
19/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Peräkammari kasvatetulle tiedoksi että lihapullien pistetään korppujauhoja ja jauhoja kun niitä tehdään kotonakin 

Kyllä, mutta sinne ei pistetä kalkkunan nahkaa.

Mikä vika on kalkkunan nahassa, kamarassa ja muissa vähemmän fiineissä lihoissa? Eivät ne ole sen pahempaa myrkkyä kuin naudan sisäfile.

Vierailija
20/47 |
27.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Entä sitten? Muitakin on:

https://snellman.fi/fi/tuotteet/kunnon-lihapullat-300-g/

Ostan nykyään AINA Snellmanin lihatuotteita. Saa HK:n ym. ketkut jäädä hyllylle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kuusi