Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voileivät 1,5 tuntia huoneenlämmössä, uskaltaako enää syödä?

Vierailija
18.04.2025 |

Paahtoleipää jossa päällä oivariinia, juustoa, tomaattia ja meetvurstia. Uskaltaako enää syödä?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menehän nyt incelli jo painopeittosi alle.

Vierailija
2/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

totta kai

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi.

Vierailija
4/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?

Vierailija
5/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä niille olisi tapahtunut muka?

Vierailija
6/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei uskalla. Mörökölli tulee pelottelemaan, jos edes yrität. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä hyvin. Kalaleivät säilyvät hyvin pari kolme tuntia huoneenlämmössä sekä katkarapuleivät. 

Vierailija
8/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?

Ollut aina kylmälaukussa tai vähintään kylmäkallea vasten muovipussissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En söisi.

Koska olet vegaani. Muuten ne on ihan hyviä.

Vierailija
10/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä uskaltaa. Metwursti on todella suolattua ja jos se otettiin suht tuoreena jääkaapista aiemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
18.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisin itse. Tomaatit viskaisin ehkä pois.

Vierailija
12/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?

Ei tietenkään. Eikä varsinkaan hellepäivänä metsässä, kun ei ole ollut mahdollisuutta ottaa mukaan kannettavaksi edes mitään kylmäpakkausta.

Ihan oikeastiko nämä eräät syövät kaiken ruokansa joko jääkaappikylmänä tai heti valmistuksen jälkeen kuumana?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?

Ei tietenkään. Eikä varsinkaan hellepäivänä metsässä, kun ei ole ollut mahdollisuutta ottaa mukaan kannettavaksi edes mitään kylmäpakkausta.

Ihan oikeastiko nämä eräät syövät kaiken ruokansa joko jääkaappikylmänä tai heti valmistuksen jälkeen kuumana?

Kylmäpakkausten välissä tai jääkaapissa muutaman tunnin seisseet eväsvoileivät ovat kaiken päälle kamalampia kuin repussa tai huoneenlämmössä seisseet. Ne kylmät leivät ovat vettyneet ikävän märiksi. Näillä nykyaikuisilla ei ole näköjään enää mitään normaaliajatuksenjuoksua. Mitenkähän ennen vanhaan metsätöihin meneville olisi ylipäätään saatu kylmäkallet mukaan, kun sähköä eli jääkaappiakaan ei ole ollut mailla halmeilla?

Vierailija
14/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Söisin itse. Tomaatit viskaisin ehkä pois.

Ei edes sitä kantsi tehdä. Tuossa vaiheessa se vasta alkaa mehustamaan niitä leipiä, eli leivät tulevat maukkaammiksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Söisin itse. Tomaatit viskaisin ehkä pois.

Ei edes sitä kantsi tehdä. Tuossa vaiheessa se vasta alkaa mehustamaan niitä leipiä, eli leivät tulevat maukkaammiksi. 

Hyi 😀

Vierailija
16/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi hyvä luoja. Miten pärjäät elämässä?

Vierailija
17/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksimissaan 4 tuntia saa lihatuote olla huoneenlämmössä, ennen kuin siinä alkaa bakteerit lisääntyä liikaa.

Vierailija
18/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maksimissaan 4 tuntia saa lihatuote olla huoneenlämmössä, ennen kuin siinä alkaa bakteerit lisääntyä liikaa.

Raaka liha. Etelänmailla säilyttävät meetvurstinsa yms kauppojen katoissa roikkumassa niin pitkään, kun sitä pötköä on jäljellä. Ei siellä kukaan niitä roudaa jääkaappeihin öitä viettämään.

Vierailija
19/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Maksimissaan 4 tuntia saa lihatuote olla huoneenlämmössä, ennen kuin siinä alkaa bakteerit lisääntyä liikaa.

Raaka liha. Etelänmailla säilyttävät meetvurstinsa yms kauppojen katoissa roikkumassa niin pitkään, kun sitä pötköä on jäljellä. Ei siellä kukaan niitä roudaa jääkaappeihin öitä viettämään.

Voipi olla. Suomen hygieniasäädöksissä on tuo neljän tunnin raja myös kypslle lihalle ja metwurstille.

Vierailija
20/20 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No uskaltaa todellakin!