Voileivät 1,5 tuntia huoneenlämmössä, uskaltaako enää syödä?
Paahtoleipää jossa päällä oivariinia, juustoa, tomaattia ja meetvurstia. Uskaltaako enää syödä?
Kommentit (20)
Voi syödä hyvin. Kalaleivät säilyvät hyvin pari kolme tuntia huoneenlämmössä sekä katkarapuleivät.
Vierailija kirjoitti:
Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?
Ollut aina kylmälaukussa tai vähintään kylmäkallea vasten muovipussissa.
Vierailija kirjoitti:
En söisi.
Koska olet vegaani. Muuten ne on ihan hyviä.
Kyllä uskaltaa. Metwursti on todella suolattua ja jos se otettiin suht tuoreena jääkaapista aiemmin.
Vierailija kirjoitti:
Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?
Ei tietenkään. Eikä varsinkaan hellepäivänä metsässä, kun ei ole ollut mahdollisuutta ottaa mukaan kannettavaksi edes mitään kylmäpakkausta.
Ihan oikeastiko nämä eräät syövät kaiken ruokansa joko jääkaappikylmänä tai heti valmistuksen jälkeen kuumana?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sulla ei ole koskaan ollut eväsleipiä mukana missään?
Ei tietenkään. Eikä varsinkaan hellepäivänä metsässä, kun ei ole ollut mahdollisuutta ottaa mukaan kannettavaksi edes mitään kylmäpakkausta.
Ihan oikeastiko nämä eräät syövät kaiken ruokansa joko jääkaappikylmänä tai heti valmistuksen jälkeen kuumana?
Kylmäpakkausten välissä tai jääkaapissa muutaman tunnin seisseet eväsvoileivät ovat kaiken päälle kamalampia kuin repussa tai huoneenlämmössä seisseet. Ne kylmät leivät ovat vettyneet ikävän märiksi. Näillä nykyaikuisilla ei ole näköjään enää mitään normaaliajatuksenjuoksua. Mitenkähän ennen vanhaan metsätöihin meneville olisi ylipäätään saatu kylmäkallet mukaan, kun sähköä eli jääkaappiakaan ei ole ollut mailla halmeilla?
Vierailija kirjoitti:
Söisin itse. Tomaatit viskaisin ehkä pois.
Ei edes sitä kantsi tehdä. Tuossa vaiheessa se vasta alkaa mehustamaan niitä leipiä, eli leivät tulevat maukkaammiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Söisin itse. Tomaatit viskaisin ehkä pois.
Ei edes sitä kantsi tehdä. Tuossa vaiheessa se vasta alkaa mehustamaan niitä leipiä, eli leivät tulevat maukkaammiksi.
Hyi 😀
Maksimissaan 4 tuntia saa lihatuote olla huoneenlämmössä, ennen kuin siinä alkaa bakteerit lisääntyä liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Maksimissaan 4 tuntia saa lihatuote olla huoneenlämmössä, ennen kuin siinä alkaa bakteerit lisääntyä liikaa.
Raaka liha. Etelänmailla säilyttävät meetvurstinsa yms kauppojen katoissa roikkumassa niin pitkään, kun sitä pötköä on jäljellä. Ei siellä kukaan niitä roudaa jääkaappeihin öitä viettämään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maksimissaan 4 tuntia saa lihatuote olla huoneenlämmössä, ennen kuin siinä alkaa bakteerit lisääntyä liikaa.
Raaka liha. Etelänmailla säilyttävät meetvurstinsa yms kauppojen katoissa roikkumassa niin pitkään, kun sitä pötköä on jäljellä. Ei siellä kukaan niitä roudaa jääkaappeihin öitä viettämään.
Voipi olla. Suomen hygieniasäädöksissä on tuo neljän tunnin raja myös kypslle lihalle ja metwurstille.
Menehän nyt incelli jo painopeittosi alle.