Parsakausi on alkanut! Muita parsafaneja?
Kommentit (12)
Kyllä. Suurta herkkua - kuten myös parsakaalikin. Syön usein myös tankoparsaa säilykkeenä.
Rakastan parsaa! Ihanaa että sitä pian saa!
Tykkään, mutta hitto kun kusi haisee sen jälkeen.
Miten valmistatte sen? Minkä maan valkoista parsaa syötte?
Minä pidän myös parsasta.
Parsan kuorista ja katkaistuista päistä teen maukkaan keiton.
Meillä kasvaa puutarhassa, saadaan vasta kesän alussa.
Mutta hyvä on.
Soossia Hollandese, parsat kääritään kinkkuun.
Hyvää on ja monipuolista. Harmi kallis hinta ja täällä mainittu pissan haju. Voisin syödä enemmänkin parsaa ilman sivuvaikutuksia.
Ovat vielä kyllä törkeissä hinnoissa.
Tykkään enemmän vihreästä kuin valkoisesta parsasta. Valkoinen on kyllä herkkua kananmunakastikkeen kanssa. Ainoa tympeä asia on tosiaan tuo edellä mainittu pissan paha haju.
Ja kusi haisee km päähän.