Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sokeria työnnetään leipomoissa

Vierailija
04.04.2025 |

Sokeria työnnetään joka paikkaan, se on hullua. Ällöttää varsinkin pullat joiden päälle laitetaan sokerikasa. Fazer laittaa kermakääretottujen päälle raesokeria, aivan älytöntä. Sokerista pääsee eroon muutamassa viikossa, kun lopettaa sen käytön. Monissa tilaisuuksissa näkee, kun ihmiset raapii sokeria pois pullista. Kyllä makea maistuu, mutta ihan vähän kerrallaan ja diabetes vaanii kulman takana aika monia.

 

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin tulisi pysytellä suklaan valmistuksen parissa. 

Vierailija
2/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiesitsä muuten, että kuluttajat saisivat kauppaketjut nopsaan kyykkysilleen, jos he alkaisivat boikotoida sokeroituja tuotteita! Miettikää sitä VALTAA!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeria löytyy todella yllättävistä tuotteista, samoin suolaa. Kun lukee tuotetiedot voi yllättyä pahasti.

Vierailija
4/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivo perkele ite niitä sokerittomia pullias. Ei se Fazer pakota sokeripulliaan ostamaan. Älytöntä marinaa taas.

Vierailija
5/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen pari kertanut antanut Fazerille palautetta juuri tästä turhasta ylimääräisen sokerin käytöstä. Ei sellaista palautetta oteta vakavasti. Useimmat suomalaiset on totutettu siihen, että leipomuksen päällä pitää olla raesokeria tai sokerivesikuorrutus tai tomusokeria.

Vierailija
6/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap ajattelee, ettei pullassa itsessään ole sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei

 

se on harhakäsitys että diabetes tulisi sokerista 

Vierailija
8/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Diabeteksessa insuliinin vaikutus elimistössä on puutteellista ja verensokeripitoisuus kasvaa. Insuliini on elimistön aineenvaihduntaa säätelevä hormoni ja tärkein verensokeritason säätelyyn osallistuva hormoni. Insuliini päästää verenkierrossa olevan sokerin siirtymään soluihin polttoaineeksi ja varastoitumaan maksaan.

Diabeteksessa insuliinin vaikutus elimistössä on puutteellista, sillä insuliinihormonin eritys on saattanut loppua, sen määrä on riittämätön elimistössä tai sen vaikutus on heikentynyt (insuliiniresistenssi) riippuen diabeteksen eri muodoista. Diabetes jaetaan kahteen eri päätyyppiin: tyypin 1 eli nuoruustyypin ja tyypin 2 eli aikuistyypin diabetekseen. Näiden väliin mahtuu monta erilaista diabeteksen välimuotoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Runsasrasvainen ruokavalio ja tupakointi ovat riskitekijöitä 

Vierailija
10/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pulla on itsessään se riskitekijä ja sokeri päällä on pieni rippunen

 

toki monet, minäkään en tykkää kovasta sokerista pullan päällä 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä valitan glukoosifruktoosisiirapista, glukoosisiirapista ym ja etenkin

MALTODEKSTRIINISTÄ

 

MIKSI NÄITÄ TUNGETAAN KAIKKIIN RUOKIIN, LEIVONNAISIIN JA HERKKUIHIN HYI STNA

Vierailija
12/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku ostaa pullaa ja itkee kun siinä on sokeria. Ei hyvää päivää. Leipokaa itse paskat mauttomat pullanne 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hei

 

se on harhakäsitys että diabetes tulisi sokerista 

Harhaa vain

 

Vierailija
14/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pullaa ei pidä syödä ollenkaan 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen töissä pienehkössä leipomossa.  Meillä kannetaan sokerit varastosta.

Vierailija
16/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa tehdä itse pullaa, niin saa maukasta ja voi laittaa vähemmän sokeria. Monet kaupan pullat ovatkin turhan makeita. 

Vierailija
17/21 |
04.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazer ja Valio ovat oikein kunnostautuneet tossa makeuden lisäämisessä. Karmeita oli kun kaupan Fazer-leipomon hyllyllä oli Herkkufocaccia. Tehty rapsiöljyyn. Rypsi-ja rapsiöljyä ei pitäisi käyttää missään ihmiselle tarkoitetussa ruuassa

Vierailija
18/21 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyl oon huomannut saman sokeri hulluutta meunaako tappaa ihmiset sokerilla sitä pitää vähentää oksettaa steviaa tilalle onkstää sitä et lääkäri tienaa .. sokeriton noiden myrkkyleivonnaisten tilalle..hyllyt notkuu epäterveellistä sokerikarkkiijäätelöö...valkoista viljaa tukkii suolen vaaraa muuttuu sokeriks ei sitä hullukaa syö.. myrkkyä ruokiin👹👺👿💀🤮🤢

Vierailija
19/21 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pullamössömies 

Vierailija
20/21 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se rasvamössö on pahinta, jos on oikein rasvoissa lilluva munkki tai transrasvaa.