Käyttääkö kukaan enää voimakassuolaista voita?
Järkyttävän hintaista kaupassa, eikä koskaan tarjouksessa tuo vanhan ajan kunnon tuote. Punainen voi.
Kommentit (19)
Suolavoita osta esim silloin kun on kalaa ja saaristolaisleipää tarjolla. Merisuola-oivariini jokapäiväisessä käytössä
Appiukko käyttää. Minä en koskaan.
Vierailija kirjoitti:
Suolavoita osta esim silloin kun on kalaa ja saaristolaisleipää tarjolla. Merisuola-oivariini jokapäiväisessä käytössä
Merisuola-Oivariini on todella hyvää, antaa hyvän lisän voileipiin.
Vierailija kirjoitti:
Suolavoita osta esim silloin kun on kalaa ja saaristolaisleipää tarjolla. Merisuola-oivariini jokapäiväisessä käytössä
En edes halua tietää verenpainettasi.
En, mutta käytän Oivariini Merisuolaa, joka on tosi hyvää ja suola maistuu, mutta sitä ei silti ole aivan älyttömästi.
Olen ostanut Lidlistä vain sitä sinistä. En tiedä onko sitä myös punaisena. Voimakassuolainen kyllä tuossakin muistaakseni lukee. Samapa tuo, mulla on 1kg mineraalisuola paketti kotona.
Käytän. Miksi laittaisin jotain mautonta koneöljyä ruokaani.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolavoita osta esim silloin kun on kalaa ja saaristolaisleipää tarjolla. Merisuola-oivariini jokapäiväisessä käytössä
En edes halua tietää verenpainettasi.
Varmaan alempi kuin tuollaisen, jonka verenpaine nousee ihan kaikesta.....
Käytän. Ja oikeaa kermaa. Haluan syödä puhtaasti enkä lisäainepitoisia mukatuotteita. Olemme kumpikin hoikahkoja pian viiskymppisiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolavoita osta esim silloin kun on kalaa ja saaristolaisleipää tarjolla. Merisuola-oivariini jokapäiväisessä käytössä
En edes halua tietää verenpainettasi.
En haluaisi tietää sun painoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolavoita osta esim silloin kun on kalaa ja saaristolaisleipää tarjolla. Merisuola-oivariini jokapäiväisessä käytössä
En edes halua tietää verenpainettasi.
En haluaisi tietää sun painoa.
Liian painava tieto kannettavaksi harteille.
Ei tietenkään käytä. Ne on muuten vaan hyllyssä. Kun päiväys menee umpeen niin laitetaan hävikkiin ja tilataan uutta.
Kui pal sit suolaa pitää lappaa? Itse kaipaisin suolatonta voita ja LAARDIA kaupan hyllyille.
Joo. n. paketti viikossa. Hyvää. Varsinkin ruvisleivällä kun ripautt suolaa pääle.
Kyllä käytän voita koska luotan lehmiin, en kissinrasva- tai jäteöljykemisteihin.
Voimakassuolainen voi antaa perinteisen hyvän maun paistamiseen niin kalaan kuin lettuihinkin.
Samoin punaisenpurkin maito kahviin tai kerma.
Kohtuudella käytettynä nuo ei ole minusta ole epäterveellistä.
Ei taida olla terveellistä patongin päälle valella oliiviöljyä ja muuhunkin ruokaan. Samoin nykytyyliin mätetään sormisuolaa TV-kokkien tapaan joka ruokaan. Nämäkö tavat ei sitten ole epäterveellistä?
Mummolassa oli aina punaista voita ja ohrarieskaa. Oli se hyvää ilman juustoa ja leikkeleitä. Kurkkua joskus kesällä laitettiin päälle. Mummo eli 93 vuotiaaksi punaisella maidolla, ja punaisella voilla.