Saako jostain makeutusaineella makeutettua light pullaa?
Ei tekisi mieli lihoa, mutta pullaa tekisi mieli.
Kommentit (16)
Heh. Light pullaa.. 😄
Juu, kyllä makeutusaineellakin tehtyjä on. Ne on siellä diapetes hyllyllä.
Vierailija kirjoitti:
Heh. Light pullaa.. 😄
Juu, kyllä makeutusaineellakin tehtyjä on. Ne on siellä diapetes hyllyllä.
Kiitti! Jee, kohta on pullaa :D
Ei se sokeri siinä pullassa lihota.
Vierailija kirjoitti:
Ei se sokeri siinä pullassa lihota.
Tämä.
Suurempi ongelma siinä on se valtava vehnän määrä. Paitsi että valkaistu vehnä on täysin ravinneköyhää hiilaria joka muuttuu lähes heti syömisen jälkeen glukoosiksi elimistössä, sen sisältämä gluteeni on tulehdusarvoja nostavaa sellaisillakin jotka eivät ole keliaakikkoja.
Toki kun siihen vehnään yhdistää vielä sokeria, niin saa aikaan aikamoisen turvotuspommin jos niitä useampia vetää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei se sokeri siinä pullassa lihota.
Tämä.
Suurempi ongelma siinä on se valtava vehnän määrä. Paitsi että valkaistu vehnä on täysin ravinneköyhää hiilaria joka muuttuu lähes heti syömisen jälkeen glukoosiksi elimistössä, sen sisältämä gluteeni on tulehdusarvoja nostavaa sellaisillakin jotka eivät ole keliaakikkoja.
Toki kun siihen vehnään yhdistää vielä sokeria, niin saa aikaan aikamoisen turvotuspommin jos niitä useampia vetää.
Aamen
Ei pulla ketään lihota. Pullahan on melkein terveellistä kun vertaa kaikenmaailman överikakkuihin.
Vierailija kirjoitti:
Ei pulla ketään lihota. Pullahan on melkein terveellistä kun vertaa kaikenmaailman överikakkuihin.
Riippuu ihan kakusta. Joku budapest-leivos jossa on maltillisesti lisättyä sokeria on noin kymmenen kertaa terveellisempi kuin pulla, mutta myös 10x kalliimpi.
Raakakakku voi olla terveellisempi kuin pulla jos siinä ei ole hirveästi lisättyä sokeria.
En söisi makeutusainepullaa edes pienestä maksusta. Makeutusaineet ovat kuraa.
Tjaa ei taida hiiva tekeytyä taikinassa jos sokerin sijaan käyttää makeutusainetta. Siksi pulassa on se sokeri.
Tietoa?