Minkä takia leipää pitää edes leipoa yöllä?
Valtaosa ihmisistä tekee ruokaostoksetkin työpäivän jälkeen, niin ei todellakaan haittaa vaikka aamulla ei olisi tuoretta leipää kaupassa.
Kommentit (103)
Se on kyllä ihan totta, että riittäisi hyvin että leipomukset ovat marketissa klo 16 tienoilla.
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Minä teen ruokaostokset lounastunnilla ja on mukava että siellä on tuoretta leipää saatavilla mutta en toki odota että kauppojen aikataulut noudattaisivat minun aikataulujani.
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
On kaupoissa asiakkaita ihan aamusta alkaen.
Vierailija kirjoitti:
Menneiden aikojen jäänne samalla tavalla kuin sunnuntain tuplapalkka korvauksena siitä, ettei pääse kirkkoon.
Tuskinpa tiplaåalkkaliittyy kirkkoon.
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Suurin osa leivistä on kuitenkin sellaisia että ne säilyvät useita päiviä, tänään paistetut taas paistetaan siellä kaupassa paikan päällä. Miten niitä ei voisi hyllyttää vasta seuraavana aamuna?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Menneiden aikojen jäänne samalla tavalla kuin sunnuntain tuplapalkka korvauksena siitä, ettei pääse kirkkoon.
Tuskinpa tiplaåalkkaliittyy kirkkoon.
Mikä muu ero on lauantaina ja sunnuntaina työskentelyn haitan välillä?
Tuore leipä on minulle ihan turha asia. Ostan leipää siten, että se ehtii olla jääkapissa lähes viikon, ennen kuin alan syömään.Pari palaa päivässä otan huoneenlämpöön hieman ennen syömistä. Yleensä viimeisestä myyntipäivästä on useita päiviä kun syön viimeiset palat. Olen aina inhonnut tuoretta leipää.
Vierailija kirjoitti:
Tuore leipä on minulle ihan turha asia. Ostan leipää siten, että se ehtii olla jääkapissa lähes viikon, ennen kuin alan syömään.Pari palaa päivässä otan huoneenlämpöön hieman ennen syömistä. Yleensä viimeisestä myyntipäivästä on useita päiviä kun syön viimeiset palat. Olen aina inhonnut tuoretta leipää.
Makunsa kullakin! Ei voi muuta sanoa.
Niin. Varmaan eri vuorokaudenaikoina käy tuore leipä. Ei ihmiset osta vain aamusta. Ehkä leivoksella ja leivällä on tietty tuoreusaika.
Nytten kun leipäkonemasiinat on menny pois muodista niin semmoisen löytää lähes ilmaiseksi . Lataa vehkeen illalla nukkumaan käyessä ja aamulla on uunituoretta leipää . Kätsää vaikkei enään niin muodikasta .
Me eläkeläiset menemme aikaisin kauppaan joten on hyvä saada tuoretta leipää.
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Ja tätä systeemiä ei voi muuttaa? Ilmeisesti joillain on kova tarve edelleen sille, että kaikki puuha alkaa kukonlaulun aikaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Menneiden aikojen jäänne samalla tavalla kuin sunnuntain tuplapalkka korvauksena siitä, ettei pääse kirkkoon.
Tuskinpa tiplaåalkkaliittyy kirkkoon.
Mikä muu ero on lauantaina ja sunnuntaina työskentelyn haitan välillä?
Kyllä lauantainakin saisi olla tuplapalkka.
Todennäköisesti ei ole, koska se on ollut yleisemmin työpäivä ja on edelleenkin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Suurin osa leivistä on kuitenkin sellaisia että ne säilyvät useita päiviä, tänään paistetut taas paistetaan siellä kaupassa paikan päällä. Miten niitä ei voisi hyllyttää vasta seuraavana aamuna?
Asiakkaat eivät halua ostaa eilistä leipää. Kyllä sen tuntee leivästä kokeilemalla, onko se eilen vai tänään paistettua. Ja parasta ennen päivämäärästä.
t. Ex-leipäosaston vastaava
Vierailija kirjoitti:
Me eläkeläiset menemme aikaisin kauppaan joten on hyvä saada tuoretta leipää.
Miksette leivo itse leipiänne, kun on rajattomasti aikaakin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Ja tätä systeemiä ei voi muuttaa? Ilmeisesti joillain on kova tarve edelleen sille, että kaikki puuha alkaa kukonlaulun aikaan.
Miksi yhä useamman pitäisi olla myöhään töissä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Suurin osa leivistä on kuitenkin sellaisia että ne säilyvät useita päiviä, tänään paistetut taas paistetaan siellä kaupassa paikan päällä. Miten niitä ei voisi hyllyttää vasta seuraavana aamuna?
Asiakkaat eivät halua ostaa eilistä leipää. Kyllä sen tuntee leivästä kokeilemalla, onko se eilen vai tänään paistettua. Ja parasta ennen päivämäärästä.
t. Ex-leipäosaston vastaava
Kyllä ne eiliset ja toissapäiväiset leivätkin joku ostaa.
Vierailija kirjoitti:
Aamuisin on muutkin tavarakuljetukset kauppoihin, eikö. Jos leipää tulisi myöhemmin tarvittaisiin hyllyttäjiä eri aikoihin. Tämä on oma arvaukseni sille miksi leipäkin halutaan mieluummin aamuisin kauppoihin. Kaupan alalla olevat tietävät paremmin, joten odotan heidän kommenttejaan.
Kaupan alalla toimivat olisivat varmaan tyytyväisiä, jos töitä tarjottaisiin myös keskipäivällä leivän hyllyttämiseen. Nythän tilanne on se, että vain ruuhka-aikoihin tarvitaan väkeä ja siksi melkein kaikilla vain osa-aikatyö.
Menneiden aikojen jäänne samalla tavalla kuin sunnuntain tuplapalkka korvauksena siitä, ettei pääse kirkkoon.