Nytpä opin minäkin laittamaan tofua niin, ettei se maistu pahalta!
Ne kumiset tofukuutiot eivät vaan menneet alas, mutta taikasana onkin pieneksi silpuksi raastaminen! Lisäksi reilusti marinadia ja rapeaksi paistettuna. Niin hyvää!
Kommentit (4)
Miksi syödä soijaa? Sehän on rehukasvi, mauton ja sulaa huonosti ihmisen elimistössä.
On hyviäkin palkokasveja , kuten kidney-, musta-, voipapu, jotkin linssit ja kikherneet hummuksena.
Vierailija kirjoitti:
Mitä laitoit marinadiin? 😊
Jos haluaa päästä helpolla, niin Pirkka rapea chili-valkosipuliöljy toimii hyvin. Muutoin tämä marinadi-ohje toimii (mutta tofut siis raastettuna ohjeesta poiketen) https://jalotofu.fi/reseptit/tofu-marinointi-paistaminen/
Vierailija kirjoitti:
Miksi syödä soijaa? Sehän on rehukasvi, mauton ja sulaa huonosti ihmisen elimistössä.
On hyviäkin palkokasveja , kuten kidney-, musta-, voipapu, jotkin linssit ja kikherneet hummuksena.
Pidän kaikista noista myös. Ap
Mitä laitoit marinadiin? 😊