Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nytpä opin minäkin laittamaan tofua niin, ettei se maistu pahalta!

Vierailija
17.02.2025 |

Ne kumiset tofukuutiot eivät vaan menneet alas, mutta taikasana onkin pieneksi silpuksi raastaminen! Lisäksi reilusti marinadia ja rapeaksi paistettuna. Niin hyvää!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä laitoit marinadiin? 😊

Vierailija
2/4 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi syödä soijaa? Sehän on rehukasvi, mauton ja sulaa huonosti ihmisen elimistössä.

On hyviäkin palkokasveja , kuten kidney-, musta-, voipapu, jotkin linssit ja kikherneet hummuksena. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä laitoit marinadiin? 😊

Jos haluaa päästä helpolla, niin Pirkka rapea chili-valkosipuliöljy toimii hyvin. Muutoin tämä marinadi-ohje toimii (mutta tofut siis raastettuna ohjeesta poiketen) https://jalotofu.fi/reseptit/tofu-marinointi-paistaminen/

Vierailija
4/4 |
17.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi syödä soijaa? Sehän on rehukasvi, mauton ja sulaa huonosti ihmisen elimistössä.

On hyviäkin palkokasveja , kuten kidney-, musta-, voipapu, jotkin linssit ja kikherneet hummuksena. 

Pidän kaikista noista myös. Ap