Suuri ja OFICIALL- ketju GRILLIRUUASTA ja - juomista, erikoisuudet ja tavallisuudet ketjuun!
Oma suosikkini Pihtiputaan Pihtikellarin Pihtiperunat bataatista!
Elikkä Pihtipotut tavalliset Makkaraperunat mutta tehty bataatista, pekonista ja aurajuustosta, lisäkkeenä juustolla kuorrutetut krillatut ananakset pitzamausteella!
Ihanat ruuat, joka on Pihtiperunat syönyt niin ei voi enää muuseja ja muita perunoita maistella arvostellen, niin YLI vertainen ja päätään muita ylhäisempi on Pihtipottu!
Löytyykö haastajia (Tiedän että Tampereella hyvät Makkaraperunat mustalla makkaralla ja aiemmin parahaina makkaraperunoina pidin Rovaniemen Jätkän grillin Tupla- Jätkän Makkaraperunoita kuhalla jossa siis survottu puikulaperuna kriteerattu palloiksi ja makkaran tilalla kuhan filettä- se on mestarillinen annos!)?
Laitan vielä tuon bonuksena että Raahessa erittäin hyvät Makkaraperunat eräällä grillillä joissa makkaran tilalta itse tehtyjä kebap- siivuja ja chlilastiketta mutta tavalliset ranskanpotut, erittäin hyvä, ihan parhaita NS "Taksareita" tai Taksarin tyylisiä Makkaraperunoita Itämeren tällä puolen!