Miksi myyjäisiin tehdään aina niitä tosi tylsiä mokkapaloja ällöttävällä sokerikuorrutteella
Maistuu lähinnä vehnäjauholle ja sokerille kun pihistellään kaakaon ja rasvan määrässä. Myös ällöttävät strösselit nitisee ja narskuu hampaissa yäk
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Koska ihmiset pitävät niistä, ja ne on helppoja tehdä.
Kaikki? Älä viitsi yleistää.
Helppo ja halpa tehdä, yksinkertainen jakaa paloiksi ja kestää hyvin kuljetuksen myyntipaikalle. Ja sitä ihmiset näyttäisi mieluummin ostavan kuin 25-35€/kpl tiikerikakkuja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska ihmiset pitävät niistä, ja ne on helppoja tehdä.
Kaikki? Älä viitsi yleistää.
Ei toki kaikki, mutta niitä ostetaan paljon. Kannattaa myydä sitä mikä menee.
Voi ja hyvä suklaamassa maksaa rahaa.
X-tra margariini ei maksa kuin 30 senttiä purkki ja halpa suklaaströsseli sokerikuorrutteen päällä joku 0,99e josta tekee 50 ruutua.
Siksi ne "myyjäismokkapalat" maistuvat niin hirveältä. Jos haluaa hyvää, kannattaa tehdä kotona.
Palmuöljylevitettä ja strösseliä saa 30 kertaa enemmän samalla rahalla kuin kaakaomassaa ja voita...
Siksi, että ainakin meidän myyjäisissä ne on se tuote mikä myy ekana loppuun eli niille on kysyntää. Ei niitä tehtäisi, jos niitä ei menisi. Joskus kokeiltu esim. raakaleivonnaisia niin niille ei löytynyt ostajia.
Eihän niitä ole mikään pakko ostaa saati syödä.
Vierailija kirjoitti:
Siksi, että ainakin meidän myyjäisissä ne on se tuote mikä myy ekana loppuun eli niille on kysyntää. Ei niitä tehtäisi, jos niitä ei menisi. Joskus kokeiltu esim. raakaleivonnaisia niin niille ei löytynyt ostajia.
En minä sanonut ettei mokkapaloille olisi kysyntää, vaan miksi niistä tehdään sellaisia että niissä on eltaantunutta rasvaa ja suklaan sijasta vain sokeria ja strösseleitä.
Mutta ilmeisesti se on kustannuskysymys.
Koska ihmiset pitävät niistä, ja ne on helppoja tehdä.