Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Itse tehty makaronilaatikko on ihan parasta!

Vierailija
26.01.2025 |

Kun sen tekee TUOREESEEN vasta jauhettuun naudanjauhelihaan, ei siis mihinkään kaasutettuun teollisuusmössöjauhepaskaan!! Mustapippuria, savupaprikamaustetta, pikkuisen lihafondia ja Kikkomania, cayannepippuria ja tietenkin VOITA. Makaronit keitetään vedessä jossa hiukan kasvisfondia ja ehkä hiukan lihaliemikuutioa ja hiukan suolaa veteen. Sitten voidellaan vuoka VOILLA ympäriinsä ja laitetaan makaronit ja jauheliha vuokaan, päälle täysmaidosta tehtyä munamaitoa ja sitten vain uuniin ja n. 40 min ja VOILA'. Herkku on valmis.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse tiistaina makaroonilaatikkoa. Olen aina tehnyt itse, iso vuoka niin siitä syö 3 päivää.

Vierailija
2/2 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monet tekee tuohon kaasujauhelijamössöön, hyi olkoon, eikä ne osaa edes maustaa sitä makaronilaatikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän seitsemän