Lue keskustelun säännöt.
Itse tehty makaronilaatikko on ihan parasta!
26.01.2025 |
Kun sen tekee TUOREESEEN vasta jauhettuun naudanjauhelihaan, ei siis mihinkään kaasutettuun teollisuusmössöjauhepaskaan!! Mustapippuria, savupaprikamaustetta, pikkuisen lihafondia ja Kikkomania, cayannepippuria ja tietenkin VOITA. Makaronit keitetään vedessä jossa hiukan kasvisfondia ja ehkä hiukan lihaliemikuutioa ja hiukan suolaa veteen. Sitten voidellaan vuoka VOILLA ympäriinsä ja laitetaan makaronit ja jauheliha vuokaan, päälle täysmaidosta tehtyä munamaitoa ja sitten vain uuniin ja n. 40 min ja VOILA'. Herkku on valmis.
Kommentit (2)
Monet tekee tuohon kaasujauhelijamössöön, hyi olkoon, eikä ne osaa edes maustaa sitä makaronilaatikkoa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teen itse tiistaina makaroonilaatikkoa. Olen aina tehnyt itse, iso vuoka niin siitä syö 3 päivää.