Kuinka monta maustepippuria uskaltaa laittaa 5 litran jauhelihakeittoon jottei tule liian tulista?
Tykkään pippurin tuomasta mausta mutta en halua keitosta liian ärhäkkää
Kommentit (20)
Kymmenkunta. Laitan kolmeen litraan 5-7, on aika sopiva. Lisää myllystä mustaa, jos ei riitä.
0/5, maustepippurista ei saa tulista tekemälläkään. Mustapippuri on täysin eri asia.
Maustepippuri ei ole tulista, mustapippuri on pistävää (tulista).
Tarkoitit varmaan mustapippureita. Niitä olen laskenut Saarioisten 300 gramman jauhelihakeitosta 11 kpl, melkoisen ärhäkkää oli. Suosittelen pienempää annostusta.
Aika huono provo taas. Keksitään väite, sekoitetaan asioita ja odotetaan kuinka ihmiset tulee korjaamaan. Eikö ap sulla ole elämää?
5, koska maustepuppurin maku ei miellytä kaikkia. Ja sitten mustapippuria tai vähän chiliä lisäksi. 20 maustepippuria tuossamäärässä dominoi kaikki muut maut.
Vierailija kirjoitti:
Aika huono provo taas. Keksitään väite, sekoitetaan asioita ja odotetaan kuinka ihmiset tulee korjaamaan. Eikö ap sulla ole elämää?
Älä sinäkään vedä hernettä nenään joka asiasta. Ota rennosti. Juo vaikka viinaa.
Vihreiden kuulien puolittaja laittaa kaikkeen puolikkan,oli mitä vaan
Laita 1.
( muuten, tiesitkö että maustepippuri on mieto eikä tuo tulisuutta ruokaan ollenkaan)
Voi kaataa vaikka koko purkin tai pussin keittoon. Ei ole tulista.
Mä laitan reippaat rouskasut mustapippuria myllystä. Maustepippuri on marja oikeasti, ei edes pippureiden sukua.
Vierailija kirjoitti:
Entäs valkosipuli?
PIlkottuna ei missään tapauksessa murskattuna. Maku on valkosipulinen mutta pehmeämpi. Muskaamalla pilataan valkosipuli.
Jos kokonaisena laittaa niin ihan sama kuinka paljon, murskattuna varmaan desillä alkaa maistua reilummin.
Älä laita ollenkaan jos noin pelottaa.