Carnivore ruokavalio?
Kommentit (206)
Syön munakkaan aamupalaksi ja rasvaista naudanlihaa päivälliseksi. 2g proteiinia per painokilo on hyvä lukema mihin pyrkiä ja samoiten se että 70%+ energiasta tulee rasvasta. N. 1/4 lihan painosta on proteiinia eli siitä saa helposti laskettua paljonko pitää syödä.
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Vierailija kirjoitti:
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Ihmisen luontaisessa ruokavaliossa ei ole mitään typerää.
Olin edellisessä elämässä velociraptor. Suosittelen.
Vierailija kirjoitti:
On ja hyviä kokemuksia!
Kerro lisää. Eikö tuossa siis syödä kaikkea hiilaritonta ja ei hedelmiä? Mites kolesterolit, varmaan tapissa?
Tervetuloa ummetus.
Siskoni on ollut nyt vuoden carnivore dieetillä. Paskalla hän käy vain kolme kertaa viikossa. Kuukautiset tulevat harvakseltaan. Odoran vain milloin hänelle iskee suolistosyöpä tai kilpirauhanen tai munuaiset poksahtavat
Vierailija kirjoitti:
Syön munakkaan aamupalaksi ja rasvaista naudanlihaa päivälliseksi. 2g proteiinia per painokilo on hyvä lukema mihin pyrkiä ja samoiten se että 70%+ energiasta tulee rasvasta. N. 1/4 lihan painosta on proteiinia eli siitä saa helposti laskettua paljonko pitää syödä.
Rasvaista naudanlihaa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Ihmisen luontaisessa ruokavaliossa ei ole mitään typerää.
Teollisuuspossulla suolisto mätänee ja aivot vanhenee.
Entisajan suomalaiset söi silakkaa, naurista, härkäpapua ja silloin kun elukka saatiin siitä syötiin kaikki. Perinteinen hernekeiton "liha" on sorkat, ja veriruokia tuli paljon eläimestä, mutta nykyisenlainen lihan läiskäiseminen pannulla oli aika marginaalista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On ja hyviä kokemuksia!
Kerro lisää. Eikö tuossa siis syödä kaikkea hiilaritonta ja ei hedelmiä? Mites kolesterolit, varmaan tapissa?
Ei syödä vaan eläinperäistä ravintoa mikä on luonnollisesti toki hiilaritonta. Kolestrolit saattaa osalla nousta mutta se ei ole vaarallista sillä triglyt laskevat ja HDL nousee.
Vierailija kirjoitti:
Tervetuloa ummetus.
Siskoni on ollut nyt vuoden carnivore dieetillä. Paskalla hän käy vain kolme kertaa viikossa. Kuukautiset tulevat harvakseltaan. Odoran vain milloin hänelle iskee suolistosyöpä tai kilpirauhanen tai munuaiset poksahtavat
Niin, kyseessä ei ole ummetus. Liha sulaa elimistössä täydellisesti joten istunnolla ei tarvitse käydä niin useasti. Ummetusta on se että suoli on tukossa, kaasu turvottaa jne. mikä aiheutuu kasvisten ja kuitujen syömisestä: bakteerit näet mädättävät sulamatonta kasvikuitua siellä suolessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Ihmisen luontaisessa ruokavaliossa ei ole mitään typerää.
Teollisuuspossulla suolisto mätänee ja aivot vanhenee.
Entisajan suomalaiset söi silakkaa, naurista, härkäpapua ja silloin kun elukka saatiin siitä syötiin kaikki. Perinteinen hernekeiton "liha" on sorkat, ja veriruokia tuli paljon eläimestä, mutta nykyisenlainen lihan läiskäiseminen pannulla oli aika marginaalista.
Nyt ei puhuta mistään pula-ajan suomalaisista vaan ajasta ennen maatalouden keksimistä. Ihminen söi luontaisesti lihaa ja eläinrasvaa - toki myös munia, lintuja ja kalaa siis eläinperäisesti.
Vierailija kirjoitti:
Mikä tuo on? Liha-joku?
Syödään vain eläinperäistä ruokaa. Muutakin kuin lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön munakkaan aamupalaksi ja rasvaista naudanlihaa päivälliseksi. 2g proteiinia per painokilo on hyvä lukema mihin pyrkiä ja samoiten se että 70%+ energiasta tulee rasvasta. N. 1/4 lihan painosta on proteiinia eli siitä saa helposti laskettua paljonko pitää syödä.
Rasvaista naudanlihaa?
Märehtijän liha on parasta koska se 'satoine vatsoineen' putsaa kasvimyrkyt ravinnosta. Kun lihassa on rasvaa n. 20% niin ei tarvitse muita rasvoja lisäillä. Liian vähärasvaisella ja proteiinipitoisella ruokavaliolla näet käy kalpaten. Paistamiseen käytän laardia ja talia sekä harvemmin voita.
Vierailija kirjoitti:
Tervetuloa ummetus.
Siskoni on ollut nyt vuoden carnivore dieetillä. Paskalla hän käy vain kolme kertaa viikossa. Kuukautiset tulevat harvakseltaan. Odoran vain milloin hänelle iskee suolistosyöpä tai kilpirauhanen tai munuaiset poksahtavat
Älä vain kyllästy odottamiseen :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Ihmisen luontaisessa ruokavaliossa ei ole mitään typerää.
Ihminen on sekasyöjä, ei puhdas lihansyöjä.
Eskimot on iät ja ajat eläneet pelkällä lihalla/kallalla ja hyvin terveinä ilman puutostiloja, ei hiilareita ei kasveja jne....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Ihmisen luontaisessa ruokavaliossa ei ole mitään typerää.
Teollisuuspossulla suolisto mätänee ja aivot vanhenee.
Entisajan suomalaiset söi silakkaa, naurista, härkäpapua ja silloin kun elukka saatiin siitä syötiin kaikki. Perinteinen hernekeiton "liha" on sorkat, ja veriruokia tuli paljon eläimestä, mutta nykyisenlainen lihan läiskäiseminen pannulla oli aika marginaalista.
Jos on nii tyhmä ett syö vaan sikaa niin jo joutaa kuollakin pois.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Typerintä mitä ole ikinä kuullut.
Ihmisen luontaisessa ruokavaliossa ei ole mitään typerää.
Ihminen on sekasyöjä, ei puhdas lihansyöjä.
Löytyneen muinaiset luurangot kertoo toisenlaista tarinaa. Luiden typpi-isotooppianalyysin perusteella ihminen oli hyperkarnivori eli söimme myös lihaa syöneet eläimet.
Mikä tuo on? Liha-joku?