Onko joku ruoka-aine, mitä et ymmärrä?
Aloitan kapriksesta. En ole koskaan sitä ostanut. En tiedä yhtään ruokalajia, mistä se tekisi paremman tai mihin se kuuluisi. En tiedä ketään joka sitä himoitsisi. En tiedä onko se marja vai vihannes. En tiedä missä ja miten se kasvaa.
Maistuu omituiselle.
Joskus se vaan on ruokaohjeessa ja mietin, että kuka on tämä kaprisihminen, joka ymmärtää sen käytön.
Kerro omasi, mutta ethän tuo ketjuun tylsää dieetti tai vegaanikeskustelua, sitä on riittävästi muualla.
Kommentit (39)
Mä RAKASTAN kapriksia! Nehän on vähän suolakurkun tapainen suolainen lisä ruokaan. Sopii niin wienerleikkeen päälle kuin salaatteihin tai kasvispaistoksiin. Joskus kun tekee suolaista mieli, syön niitä purkista sellaisenaankin.
Mun ruoka jota en ymmärrä on viili. Sen koostumus on iljettävä, maku muistuttaa hapanta oksennusta. En ymmärrä miten jotkut pystyy syömään sitä.
Basilika. On vaan pahaa ruohoa, joka ei kestä jääkaappia paleltumatta.
Kapris taas in ihan hyvää lisäkkeenä. Se on joko kukannuppu tai sit siitä kukasta muodostunut marja (ne isot kaprikset).
En mä etanoiden syömistäkään oikein ymmärrä.
Mä rakastan kapriksia myös! Hyviä esim. perunasalaatissa ja erilaisissa pastaruuissa. Suurin osa mun lempiruoka-aineista on sellaisia, jotka jakavat hyvin voimakkaasti mielipiteitä, esim. just nää kaprikset sekä vaikkapa sardellit. Aloituksen kysymykseen en vielä keksinyt vastausta, mietin.
Suolakurkku, punajuuri ja valkosipuli. Siinä Top 3.
Kokolihapihvit. Jänteisiä, sitkeitä, tympeän makuisia. En ole siis mikään kasvissyöjä edes, ja syön lihaa, mutta en pihvimuodossa.
Aloitus siis sitä varten, että tässä haukuttaisiin muiden mielestä hyviä ruoka-aineita.
Vierailija kirjoitti:
Basilika. On vaan pahaa ruohoa, joka ei kestä jääkaappia paleltumatta.
Kapris taas in ihan hyvää lisäkkeenä. Se on joko kukannuppu tai sit siitä kukasta muodostunut marja (ne isot kaprikset).
En mä etanoiden syömistäkään oikein ymmärrä.
Herranjestas, ei ikinä basilikaa jääkaappiin!
Korianteri. Maistuu likaisen saippuan ja luteen yhdistelmältä. Haisee myös järkyttävältä.
Paprika. Täysin turha vihannes, ainakin maun osalta. Väriä antaa joo, mutta siinä kaikki.
Alkoholi. Mitä järkeä vetää jotain hermomyrkkyä, jonka takia seuraavana aamuna oksettaa ja pää on kipeä?
Vierailija kirjoitti:
Aloitus siis sitä varten, että tässä haukuttaisiin muiden mielestä hyviä ruoka-aineita.
Pitääkö kaikkien tykätä samoista asioista?
Sienet. Ei vaan uppoa, myös haju on kamala.
Vierailija kirjoitti:
Alkoholi. Mitä järkeä vetää jotain hermomyrkkyä, jonka takia seuraavana aamuna oksettaa ja pää on kipeä?
No sitähän ei tarvi juoda niin paljon että aamulla oksettaa ja on pää kipeä :D Ei mulla ole ainakaan opiskeluaikojen koomakännien jälkeen koskaan tullut alkoholista moisia oireita, koska osaan juoda kohtuudella.
Maidon ymmärrän imetyksessä, mutta en muuten. Jo pikkulapsena aloin inhota makua.
Ei kaikkea tarvii ymmärtääkään. Jotkut tykkää niistä, mistä itse en pidä.