Miksi majoneesi on kauhean kallista ja saa vain pienen purkin, joka kuluu hetkessä?
Kommentit (60)
Sä voit tehdä majoneesia helposti itse. Eikä ole kallista ja on paljon parempaa kuin valmiit tökötit.
Tarvitset vain esim. sauvasekoittimen ruokaöljyä ja kananmunan (+ tippa etikkaa tai sitruunanmehua, sinappia, suolaa ja muut haluamasi mausteet).
Ei. Ei häiritse niiden hinta, vaan niiden tuotesisältö, jolla majoneesin saa säilymään huoneenlämmössä pitkiä aikoja.
Kuka käyttää majoneesia? Vastenmielinen ja pahanmakuinen aine. Minkä kanssa se edes sopii?
Vierailija kirjoitti:
Kuka käyttää majoneesia? Vastenmielinen ja pahanmakuinen aine. Minkä kanssa se edes sopii?
Sehän sopii vaikka mihin, dipiksi, salaatin kastikkeeksi ja muuten vaan lisukkeeksi tai vaikka levitteeksi. Meillä on aina itse tehtyä valkosipulimajoneesia jääkaapissa.
Maailman helpoin ja halvin homma tehdä itse
Katso AINA ja VAIN kilohintoja. Aivan sama mitä syötävää ostat.
Vierailija kirjoitti:
Ei. Ei häiritse niiden hinta, vaan niiden tuotesisältö, jolla majoneesin saa säilymään huoneenlämmössä pitkiä aikoja.
Eipä kaupan majoneeseissa yleensä ole mitään sen ihmeellisempää kuin kotitekoisessakaan. Valmistus ja pakkaus vain on hygieenisempää.
Esim Felixin majoneesissa näytetään käyttävän säilöntäaineena kaliumsorbaattia jota esiintyy luonnossa esim pihlajanmarjoissa.
Eivätkä kaupan majoneesit säily avattuina huoneenlämmössä. Avaamattomina kyllä, kun pakkauksen sisällä ei ole bakteereja jotka voisivat lisääntyä ja lisäksi kaliumsorbaatti ja pakkauksen suojakaasu hidastaa hapettumista joka muuten pilaisi tuotteen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka käyttää majoneesia? Vastenmielinen ja pahanmakuinen aine. Minkä kanssa se edes sopii?
Sehän sopii vaikka mihin, dipiksi, salaatin kastikkeeksi ja muuten vaan lisukkeeksi tai vaikka levitteeksi. Meillä on aina itse tehtyä valkosipulimajoneesia jääkaapissa.
Kauanko itsetehty majoneesi säilyy? Tekisi mieli tehdä joskus, mutta koska asun yksin niin mietin säilyvyyttä.
Läskien ongelmia. Montas purkkia majoneesia uppoaa sinne loputtomaan molokkiin?
Mihin se majoneesi kuluu? En keksi mitä sillä tekisi. Kerran ostin purkin, en muista tuliko käytettyä kokonaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei. Ei häiritse niiden hinta, vaan niiden tuotesisältö, jolla majoneesin saa säilymään huoneenlämmössä pitkiä aikoja.
Eipä kaupan majoneeseissa yleensä ole mitään sen ihmeellisempää kuin kotitekoisessakaan. Valmistus ja pakkaus vain on hygieenisempää.
Esim Felixin majoneesissa näytetään käyttävän säilöntäaineena kaliumsorbaattia jota esiintyy luonnossa esim pihlajanmarjoissa.
Eivätkä kaupan majoneesit säily avattuina huoneenlämmössä. Avaamattomina kyllä, kun pakkauksen sisällä ei ole bakteereja jotka voisivat lisääntyä ja lisäksi kaliumsorbaatti ja pakkauksen suojakaasu hidastaa hapettumista joka muuten pilaisi tuotteen.
Onhan niissä nyt huima ero sisällössä!
K majoneesi, isopurkki vähän yli euron perusmajoneesia josta voi tehdä itselle sopivia muunnoksia, lisätä esim. paprikaa, currya tai mitä tahansa ja jos käyttää vain tarvittavan määrän niin loppu säilyy seuraavaan kertaan jääkaapissa.
Vierailija kirjoitti:
K majoneesi, isopurkki vähän yli euron perusmajoneesia josta voi tehdä itselle sopivia muunnoksia, lisätä esim. paprikaa, currya tai mitä tahansa ja jos käyttää vain tarvittavan määrän niin loppu säilyy seuraavaan kertaan jääkaapissa.
Kauhotko lusikalla suoraan molokkiisi majoneesia purkista?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
K majoneesi, isopurkki vähän yli euron perusmajoneesia josta voi tehdä itselle sopivia muunnoksia, lisätä esim. paprikaa, currya tai mitä tahansa ja jos käyttää vain tarvittavan määrän niin loppu säilyy seuraavaan kertaan jääkaapissa.
Kauhotko lusikalla suoraan molokkiisi majoneesia purkista?
Oletko avo-vai pakkohoidossa?
Vierailija kirjoitti:
Mihin se majoneesi kuluu? En keksi mitä sillä tekisi. Kerran ostin purkin, en muista tuliko käytettyä kokonaan.
Ainakin waldorfin salaattiin.
Majoneesi on kiva herkkutuote. Yksineläjänä sitä ei tule ostettua, kun energiatiheys on niin korkea, ja on vaikeaa rajoittaa käyttö yhteen ruokalusikalliseen ja heittää sitten loppu roskiin. Mainos on houkutteleva, kun pöydällinen ihmisiä syö sen purkillisen, ja siinä se.
Vierailija kirjoitti:
Sä voit tehdä majoneesia helposti itse. Eikä ole kallista ja on paljon parempaa kuin valmiit tökötit.
Tarvitset vain esim. sauvasekoittimen ruokaöljyä ja kananmunan (+ tippa etikkaa tai sitruunanmehua, sinappia, suolaa ja muut haluamasi mausteet).
Ei siihen nyt sentään mitään sauvasekottimia tarvita, vispilä riittää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mihin se majoneesi kuluu? En keksi mitä sillä tekisi. Kerran ostin purkin, en muista tuliko käytettyä kokonaan.
Ainakin waldorfin salaattiin.
Meneekö koko purkki majoneesia tuohon väldörvin salaattiin?
Majoneesia voi tehdä helposti itsekin. Eikä ne kaupan majoneesit nyt niin kalliita ole. Ei tarvitse ostaa sitä kaikkein kalleinta.