Pelkällä jauhelihalla pärjää.
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Muista pestä ennen käyttöä.
Se koskee vain jauhenlihaa.
Jos aikoo elää pelkällä jauhelihalla, ei sitä kannata pestä. Silloinhan siitä pesee pois kaikki siihen mahdollisesti eri käsittelyvaiheissa tarttuneet vitamiinit ja hivenaineet. Eri asia jos syö muuten monipuolisesti, silloin niitä saa muusta ruoasta tarpeeksi ja jauhelihansa voi pestä.
Kannattaisi syödä lisäksi jotain makaronia tai ranskalaisia
Kannattaisi lisätä siihen makaronia ja ketsuppia. Makaronista saa hliihytraattia ja kuitua, ketsupista sen lisäksi c-vitamiinia.
Jauheliha on pyörän jälkeen, toiseksi paras keksintö. Pihvin saa läpimaustettuna, taatusti mureana ja maukkaana. Joskus ravintolassa, kun on tilannut pihvin hyvin kypsänä, on tuotu joku verinen köntti, joka on ollut sitkeämpää, kuin intin marssikengän antura. Yäk...
Niin. Mitäs jos pysyisit pois täältä niinittelemästä?
Niin.
Teen nykyään 10% jauhelihaa air fryerissa.
Lobotomia auttaa