Mikä on tekosyysi siihen, että et pidä suklaamoussea parhaana jälkiruokana?
Vaikea oikeastaan keksiä mitää parempaa jälkiruokaa, oikein tehtynä sitä voi syödä ja syödä vaan kunnes tulee paha olo. Jumalattoman hyvää.
Kommentit (26)
Ostin ruotsalaisia piparkakkuja, niissä on inkivääriä aivan liikaa ja suuta polttaa. Myös suomalaisten vatsahapoille tämä ei sovi. Onko joku ruotsalainen kostaja?
Koska tiedän parempiakin jälkiruokia kuin suklaamousse.
Lähtökohtaisesti en pidä makeasta jälkiruokana. Mieluummin söisin sen suklaamoussen alkupalaksi, enimpään nälkään. Sen jälkeen pystyisin nauttimaan herkullisesta pääruoasta paremmin.
Vierailija kirjoitti:
Koska en pidä siitä, tollo.
EI täällä tarvitse esitellä iyseään, anonyymi palsta!
Vierailija kirjoitti:
Suklaamousse on junttia. Niin.
Kuinka kaltaisesi älykkö voi hengittää samaa ilmaa meidän junttien kanssa?
AP
Otan kantaa kysymyksiisi siinä vaiheessa kun ideoit hieman paremman asettelun kysymyksiisi...muitakin muotoja löytyy kuin ikuinen " tekosyy"...usko pois...tai "uhka vai mahdollisuus"...
Piti googlettaa mitä se on. Hyi, kermaa. 😝 Eli taatusti on parempia jälkiruokia.
Vierailija kirjoitti:
koska se on kamalaa, suklaasta tehty yäkk
No itse pidän suklaasta, mutta en silti esim. tummasta suklaasta.
Enkä myöskään suklaamoussesta, ellottavaa...
Hah. Minäpä en tarvitse tekosyytä, kun pidän kovasti suklaamoussesta ja silloin kun sitä on tarjolla, niin voisin syödä koko lasikulhollisen. Tarkoitan sitä kippoa, mistä sitä otetaan omaan liian pieneen kippoon. Niin ja siis sitähän ei nautita, vaan syödään ruokalusikalla. Ettäs tiiätte.
Ei pidä syödä mitään niin, että alkaa ähky tai äklötys.
Täyttä idiotismia ja vain itseään saa syyttää.
Fiksu aikuinen ei edes toimi noin...
Tekosyyni on se, että aito kuusi voittaa aina muovikuusen, jopa ilman neulasia.