miksi suomessa ei ole kunnon döner kebabbia? vasta nyt 2020-luvulal on yritetty tuoda Suomeen pari oikeaa kebabbia?
miksi 1990 luvulta saakka on Suomessa ollut vain paskakebabbia,. jauhelija-jauhomössöä tukusta josta veistellään joku surkea annos
miksi lampaanlihaa ja miksi ei kokolihaa kluten esim Berliinissä?
%C3%A4rvinen
Kommentit (15)
koska suomalaiset ovat paskoja loosereita ihan kaikessa, myös ruoan laittamisessa amen
Pakaste kebab-lastut ja halvimmat mahdolliset ranskalaiset tukusta saa riittää. Samat kalorit niissäkin on.
Mussutin noita dönereitä Berliinissä jo vuonna 1994 ja vasta nyt alkaa Suomessa olla...
koska wokettajat syövät vain viherituja ja niitä on Suomi täynnä
Suomessa oli 1994 vielä kotimaisia grillejä joista sai kokolihaa hampurilaisen muodossa. Niitä ei ole pitkään aikaan näkynyt.
Epämääräiset tummapiirteiset karvaiset henkilöt koettivat tosiaan tuoda pari oikeaa kebabbia Suomeen tuossa lokakuussa ja aiemmin keväällä 2023. Toinen oli tungettu peräsuoleen, toinen kätketty auton polttoainetankkiin. Suomen tulli nokkelasti paljasti molemmat kebabkoira Özmed:in avustuksella.
Vierailija kirjoitti:
koska suomalaiset ovat paskoja loosereita ihan kaikessa, myös ruoan laittamisessa amen
Kumminkin brittien yläpuolella ruokahommissa !
Suomalaiset ei halua maksaa. Esim. euron ero hinnassa on usein riittävä syy valita toinen paikka.
Vierailija kirjoitti:
on luultu että suomalaiselle kelpaa myös halpa paska, mutta nyt on nuori sukupolvi heränny siihen, että oikea kebab on berliinissä, Tokiossa söin myös parasta kebabbia kadulla. nekin oli turkkilaisia.
Ja missään muualla, kuin italiassa, ei ole saanut niin pahaa pizzaa tai pastaa. Aivan hirveätä. Täällä nekin on sovitettu suomalaiseen makuun, kuin myös kebabit. Onneksi ne teidän "paremman väen" bönerit ei tule uhkaamaan suomalaista ruokaa ja sovitettuja makuja.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaiset ei halua maksaa. Esim. euron ero hinnassa on usein riittävä syy valita toinen paikka.
Haluaminen ja kykeneminen on kaksi eri asiaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
on luultu että suomalaiselle kelpaa myös halpa paska, mutta nyt on nuori sukupolvi heränny siihen, että oikea kebab on berliinissä, Tokiossa söin myös parasta kebabbia kadulla. nekin oli turkkilaisia.
Ja missään muualla, kuin italiassa, ei ole saanut niin pahaa pizzaa tai pastaa. Aivan hirveätä. Täällä nekin on sovitettu suomalaiseen makuun, kuin myös kebabit. Onneksi ne teidän "paremman väen" bönerit ei tule uhkaamaan suomalaista ruokaa ja sovitettuja makuja.
Ja lampaasta ei saa muuta, kuin villasukkia.
suomipojan lihat ja mausteet ei toimi mulla, paras kebab oli tokiossa (berlöiiniä en oo kokenut), käövin 2 kertaa päivässä katukebabissa ja lopula ne antoi mulel ilmaiseksi kebabbia, maksoi vain 4 e pötkylä. Suomalaiset ei osaa maustaa ruokaa ja kaikki on paskaa
on luultu että suomalaiselle kelpaa myös halpa paska, mutta nyt on nuori sukupolvi heränny siihen, että oikea kebab on berliinissä, Tokiossa söin myös parasta kebabbia kadulla. nekin oli turkkilaisia.