Entäs ruuan tuotantosuositukset?
Blondi kysyy eikö kanoja ja muuta siipikarjaa voi ryhtyä ruokkimaan jollakin muulla kuin sillä luontokatoa aiheuttavalla soijarehulla, jotta terveyden kannalta hyväksi todettua broilerin lihaa voisi syödä hyvällä omalla tunnolla? Eikö niitä terveydelle vaarallisia nykyään leikkeleihin ja muihin lihajalosteisiin käytettäviä lisäaineita kuten säilöntäaineita voi korvata jollakin terveydelle vaarattomilla aineilla vaikka sitten säilyvyys vähän kärsisi ?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Voisi, mutta raha määrää!
Näillä suosituksilla saattaa olla isokin tuotteiden kysyntää heikentävä vaikutus ja sekin sitten tietää tuottajille tulojen vähenemistä. Lieneekö enää kohta edes kannattavaa jatkaa kanojen kasvatusta ja broilerin lihan tuotantoa?
Voi niitä kasvattaa kotonaan ja syöttää mitä haluaa. Hyvin onnistuu kerrostalossakin, ei kait kana vaadi sen parempaa asuntoa kun ihminenkään.
Meidän kaupungissa ihan keskustassa olevalla asuinalueella oli kanoja ja kukko. Kanojen kasvatus vaatii varmaan jonkun luvan eläinten pitoon ja tietysti asianmukaiset tilat.
Riippuu ihan lisäaineesta. Ne pitäisi ruotia läpi ja ottaa esiin. Mikä on synteettinen ja mikä mitäkin. Mikä vaikutus ihmiseen. Jos on tuoreita lähikaupassa, vähenee tarve lisäaineille.
Voi mutta vaatii työtä enemmän, on helpompaa vain laittaa listalle että ei suositella syövän paljoa.
Voisi, mutta raha määrää!