Mitä leivän päälle: juusto nostaa kolesterolia ja kalkkeuttaa suonet, leikkeleet syövittävät peräsuolen
Vaan tokkopa sitä paljasta leipääkään saa syödä enää.
Kommentit (62)
Tee sellaisia kunnon leipiä. Leipä, voita, salaatinlehti, kurkkua, tomaattia, kinkkua, juustoa ja kananmunasiivua. Proteiinin tilalle voi vaihdella vailla katkarapua tai jopa silliä. Lohta, paahtopaistia, kananrintaa. Leivästä voi tehdä oikeasti ravitsevan pienellä vaivalla ja mielikuvituksella.
Onhan niitä vähärasvaisia juustoja. Itellä polar 10.
Kokeilkaa joskus ruisleivälle omenaa tai retiisiä. Toimivat yllättävän hyvin. Ja tietysti raaka sipuli, nam.
Laita kolesterolia alentavaa levitettä, kalkkeutumisen esto lääkettä ja peräsuolisyöpä lääkettä.
Vierailija kirjoitti:
Onhan niitä vähärasvaisia juustoja. Itellä polar 10.
On toki, mutta niissä ei ole juustoa kuin nimessä. Eikä makua lainkaan.
Raejuustoa ja kurkkua, tomaattia, paprikaa.
Minä söin sillivoileipää ja jäävuorisalaatti-porsaan ulkofilesiivuilla leipää tänään.
Ulkofileet valmistin uunissa. Fileiden jäähdyttyä 5 asteeseen, siivutin ne ohuiksi viipaleiksi. Kilohinnaltaan todella paljon edullisempaa kuin pienissä paketeissa myytävät kokoliha'leikkeet'.
Porkkana ja kurkkuraastetta, ehkä siivu juustoa. Yrttejä jne. Raastamalla noista saa mehukkaampia.
Välimerellisesti kostuttaa leivän oliiviöljyssä. Siitä jos joku keksii jonkun terveysuhan niin voi jestas.
Mä en syö leipää ollenkaan. Syön salaatit ja proteiinit keskenään ilman viljoja.
Kesäkurpitsaa. Perunaa. Ylähuuli.
Violan levitteet on vaihtelua. Ruohosipuli, yrtti, kantarelli, lohi twisteillä.
Niin kylmäsavulohi ja graavilohi ja graavisiika hyviä leikkeiden tilalla leivän päälle.
Hyvä leipä nälkäisenä menee kyllä alas, kun siinä on vähän levitettä.
Jos se ihan ateria, niin sitten tietysti voi etsiä jotain terveellisiä päällisiä.
hanki mielummin jotain sen juuston ja lihan alle.
Ruisleivän päälle perunasalaattia tai punajuurisalaattia.
Katkarapusalaattia, lohisalaattia
Laita kurkkua ja paprikaa.