Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olen huomaamattani alkanut ajatella että kerma ja voi ovat vaarallisia

Vierailija
01.12.2024 |

Juttelin äitini kanssa itsenäisyyspäivän ruokatarjoiluista. Pohdin sopiikohan kaurakerma palapaistiin. Äitini kysyi miksen laittaisi ihan tavallista kuohukermaa ja sanoin että en viitsi kun siinä on sitä kovaa rasvaa niin paljon. Äitini kysyi että enkö enää edes juhla-aterioihin voi laittaa kuohukermaa. Puhelun jälkeen mietin laittaisinko sittenkin poikkeuksellisesti kuohukermaa lorauksen, mutta sisimmässäni aloin kokea että miksi ehdoin tahdoin tekisin pahaa terveydelleni, edes pienissä määrin. Toisaalta kuohukerma olisi paremman makuista palapaistissa kuin kaurakerma. Toisaalta voisin tehdä jotain kokonaan muuta, vaikka linssipataa. Siihen sopii kaurakerma. Mutta onko linssipata tarpeeksi juhlava ruoka?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mitä sinä uskot, mutta itse uskon luonnolliseen ruokaa. Siihen kuuluu liha, kasvikset, marjat ja eläin sekä tietyt kasvirasvat. Kaurakerma ym lisäainehöpötykset ovat pahoja ja keinotekoisia. 

Vierailija
2/2 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa. Tee mitä haluat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan kuusi