Ihmettelen tätä ohjetta. Voiko tosiaan näin tehdä makaronilaatikossa, oletteko kokeilleet?
Eli siis nakaroneja ei keitetä ollenkaan vaan laitetaan raakana. Kannattaako kokeilla vai onko ihan hölmö ohje? Kokemuksia?
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/superhelppo-makaronilaatikko…
Kommentit (10)
Olihan tuosta täällä joskus puhetta. Mikä on muuten nakaroni??
Vierailija kirjoitti:
Olen tehnyt, usein! Tulee hyvää, ei ehkä yhtä pehmeää kuin trad. reseptillä.
Eli hampaissa rouskuu puolikovat "nakaronit"??
Vierailija kirjoitti:
Olihan tuosta täällä joskus puhetta. Mikä on muuten nakaroni??
Oisko raaka makarooni?
Tein lapsille samalla tavalla makaronilaatikkoa. En tosin tuolla ohjeella mutta etten keittänyt makaronia. Vähemmän tiskiäkin tuolla menetelmällä.
Nestettä enemmän jos makaronia ei keitä.hyvä tulee.
Tarpeeksi nestettä ja tarpeeksi pitkä paistoaika, niin pehmenee kyllä uunissakin.
Tein nuorena kerran vahingossa ja sen jälkeen aina.
Vähemmän makaronia ja lihaa, enemmän porkkanaa.
Kyllä toimii, samoin kuin mihin tahansa pastavuokaan yms. Ei ole mikään pakko keittää ensin.
Olen tehnyt, usein! Tulee hyvää, ei ehkä yhtä pehmeää kuin trad. reseptillä.