Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi viinietikka tarkoittaa nykyään AINA balsamicoa?

Vierailija
23.11.2024 |

Miksi haluaisin sokeria siihen mihin viinietikka laitan?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Balsamiviinietikka on tämän päivän ketsuppi. 

Vierailija
2/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Balsamiviinietikka on tämän päivän ketsuppi. 

5/5

Makuprofiilikin samanlainen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Balsamico ei ole sokeria. 

Vierailija
4/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, todellinen balsamico on yhtä kallista kuin vuosikertaportviini. Se mitä Rosson pöydässä on, on paskaa. 

Vierailija
5/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Balsamico ei ole sokeria. 

Se sisältää AINA sokeria. Normaali viinietikka ei juuri sisällä. 

Vierailija
6/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmm, minä käytän jotain perus-halpis-balsamicoa (ei ole kalliimpaan varaa) eikä siinä ainakaan sokeria ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Balsamico ei ole sokeria. 

Sisältää sokeria jopa 20 %

Vierailija
8/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hmm, minä käytän jotain perus-halpis-balsamicoa (ei ole kalliimpaan varaa) eikä siinä ainakaan sokeria ole.

Katsopa tuoteseloste kohta hiilihydraatit, josta sokereja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin?

Vierailija
10/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ainakin käytetään eri tarkoituksiin eri viinietikoita, balsamico lähinnä salaattiin tai tagliatan päälle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Balsamico ei ole sokeria. 

Se sisältää AINA sokeria. Normaali viinietikka ei juuri sisällä. 

Aah, no nyt kun katsoin, niin totta kai se sisältää sokereita kun siinä on rypälemehua. Mutta lisättyä sokeria siinä ei ole.

No, jatkan käyttämistä koska en ole saanut siitä minkäänlaisia oireita :) Toki sitä ei tule käytettyäkään kerralla kuin pieni ripaus. (Vältän siis sokeria, koska minulle tulee siitä reaktiivinen hypoglykemia, vaikka minulla ei ole diabetesta.)

Vierailija
12/12 |
23.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Hmm, minä käytän jotain perus-halpis-balsamicoa (ei ole kalliimpaan varaa) eikä siinä ainakaan sokeria ole.

Katsopa tuoteseloste kohta hiilihydraatit, josta sokereja!

Ymmärsin jo. Luulin että tässä puhuttiin lisätystä sokerista, siitä sekannus.

Tässä muodossa ei ole siis aiheuttanut minulle mitään ongelmaa, ja se sopii salaattiin kivasti.

Kyllähän kaupoissa edelleen muutakin viinietikkaa myydään, joten ihan vapaasti niitä saa käyttää, kuka haluaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kolme