Lue keskustelun säännöt.
Syön täällä nyt Taffelin Kartanon kanttarellisipsejä! On hyviä!
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksi näistä kantarellisipseistä pitää jauhaa useassa avauksessa?
Musta ne ei maistunut juuri miltään
Vierailija kirjoitti:
Miksi näistä kantarellisipseistä pitää jauhaa useassa avauksessa?
Sen takia, että ketjun avaaja saa kirjoittaa sen tahallisen kirjoitusvirheen otsikkoon ja pääsee odottamaan, että henkilöt korjaisi virhettä.
Kantarellisipseistä olen kuullut, mutta mikä on kanttarelli? Miksi syöt roskaruokaa?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Taffelit on pannassa. Tiedätte syyn,
Ne tryffelisipsit ( oisko ollu Estrellan ) oli pahoja. Ovatko nämä yhtään samanlaisia? Tunkkaisia siis.