Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Roiskeläppä pizzojen suosikki?

Vierailija
08.11.2024 |

Itse ostan useasti tonnikalapizzaa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinisessä pakkauksessa oleva lätkäpitsa. Siinä on pekonia ja jauhelihaa.

Vierailija
2/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä tonnikala, joskus salami

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheliha on myös hyvä, Saarioisilta kuten tonnikalakin.

Vierailija
4/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole, paitsi myyntimäärissä.

Vierailija
5/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nämä ovat ihan hyviä lapsiperheissäkin jos on kiire tai liikkuville ja urheileville lapsille välipalaksi tai illalla treenien jälkeenkin syötäväksi.

Vierailija
6/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku. Päälle viipaloitua paprikaa ja lasi maitoa sen kanssa. Jälkkäriksi suklaapötkö ja TV sarja. Suomen kulttuurissa kuitenkin tehdään eniten uuni ja keitto ruokia ihan itse. Iso kattila makkara tai kalasoppaa. Keitto - soppa. Soup. Purkkitonnikala on vain joku tonnikalan laji mutta ei varsinaista tonnikalaa. Tonnikalassa ei ole suomuja se on kuin haikala. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enemmän syötävää kuin kotipizzan pizzoissa ja huomattavasti halvempi

Vierailija
8/8 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sinisessä pakkauksessa oleva lätkäpitsa. Siinä on pekonia ja jauhelihaa.

 

Tohon päälle juustoa, muutama metusiivu ja vielä pikusen juustoa. Uuniin 200 astetta ja 10min. Namu!

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kuusi