Roiskeläppä pizzojen suosikki?
Kommentit (8)
Jauheliha on myös hyvä, Saarioisilta kuten tonnikalakin.
Nämä ovat ihan hyviä lapsiperheissäkin jos on kiire tai liikkuville ja urheileville lapsille välipalaksi tai illalla treenien jälkeenkin syötäväksi.
Kinkku. Päälle viipaloitua paprikaa ja lasi maitoa sen kanssa. Jälkkäriksi suklaapötkö ja TV sarja. Suomen kulttuurissa kuitenkin tehdään eniten uuni ja keitto ruokia ihan itse. Iso kattila makkara tai kalasoppaa. Keitto - soppa. Soup. Purkkitonnikala on vain joku tonnikalan laji mutta ei varsinaista tonnikalaa. Tonnikalassa ei ole suomuja se on kuin haikala.
Enemmän syötävää kuin kotipizzan pizzoissa ja huomattavasti halvempi
Vierailija kirjoitti:
Sinisessä pakkauksessa oleva lätkäpitsa. Siinä on pekonia ja jauhelihaa.
Tohon päälle juustoa, muutama metusiivu ja vielä pikusen juustoa. Uuniin 200 astetta ja 10min. Namu!
Sinisessä pakkauksessa oleva lätkäpitsa. Siinä on pekonia ja jauhelihaa.