Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sulata pakastekasvikset keittiömestarin tavoin

Vierailija
02.11.2024 |

Näin saat hyvän makuisia pakastekasviksia

1. Laita sopivan kokoiseen kattilaan vesi kiehumaan.

 

2. Lisää halutessasi hieman suolaa.

 

3. Laita jäiset kasvikset kiehuvaan veteen ja keitä noin kaksi minuuttia.

 

4. Kaada vesi siivilän kautta pois. Voit laittaa lämpimät kasvikset sellaisenaan tarjolle tai jäähdyttää ne. Yksi jäähdytystapa on valuttaa kasvikset siivilässä kraanasta tulevan kylmän veden alla.

 

Miksi ryöppäys? Vastaus on helppo: parempi maku ja ulkonäkö.

 

Jos herneen sulattaa muulla tavoin, tulee sen sisuksesta vähän niljakas, Mikkola toteaa, ja jatkaa:

 

Herneistä huomaa, miten niiden vihreys kirkastuu. Ja tietenkin myös maku paranee.

 

Hän toteaa, että ryöppäys nostaa kasviksen oman sokerin pintaan. Tämän takia Mikkola ryöppää kaikki pakastevihannekset, ei vain herneitä.

https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/7db757ef-3dc6-4a96-bd10-77f…

Mä oon sulattanu aina mikrossa pienessä vesimäärässä. Täytyykin jatkossa kokeilla tätä keittiömestarin niksiä, jos sillä tavalla tulis paremman makuisia. Ja vielä kahdessa minuutissa. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kolme