Kotijuusto UHT-maidosta
Apuva. Halusin kokeilla netistä bongaamaani mozzarellatyyppistä reseptiä, jossa juustoa tehdään kulutusmaidosta, sitruunahaposta ja juoksetteesta. Halusin kokeilla vuohenmaitoa, jota sattui löytymään vain UHT-versiona. Ei tapahtunut mitään. Bongasin muualta netistä sitten tiedon, että UHT-maito tarvitsee juoksettuakseen kalsiumkloridia. No, nyt on padassa vuohenmaito, kalsiumkloridi ja juoksete, eikä edelleenkään tapahdu mitään. Onko mitään tehtävissä, vai luovutanko? Kai tuosta saisi esim munamaidon makaronilootaan tai sitten pannaria, mutta kaikkein mieluiten minä olisin sitä kotitekoista vuohenjuustoa halunnut.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Niin kauan kuin asialliset Puppa aloitukset poistetaan niin spämmi jatkuu 👴🏻👍🏻
Täh?
Niin kauan kuin asialliset Puppa aloitukset poistetaan niin spämmi jatkuu 👴🏻👍🏻